Velkommen! ♡

Velkommen! ♡

DSC_0072

Det er så dejligt, at jeg endelig kan byde jer velkommen til min blog! Jeg har længe gået og drømt om at få min egen blog, og nu er tiden endelig kommet. Jeg glæder mig til at dele mit liv med jer og det er netop også det min blog kommer til at handle om. Der vil selvfølgelig også snige sig nogle indlæg ind omkring mode og beauty, det kan jeg ikke komme uden om, hæhæ. Men bloggen vil primært være en personlighedsblog, hvor i kan få et indblik i hvad jeg går og foretager mig. I er meget velkommen til at byde ind med nogle forslag til nogle indlæg, hvis der er noget specielt i ønsker jer at læse.

Jeg håber at i har lyst til at følge med!

Mys M!

11 kommentarer

 • Julie

  Glæder mig til at hører om dit liv<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor

  Tillykke med bloggen :-)
  Sig til hvis jeg skal hjælpe med at fortælle noget om dig fx at du har set en remoulademark

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tak mor! ;-) og jeg skal nok sige til, hvis jeg får brug for din hjælp..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Hej Malene, jeg er glad på dine vegne. Jeg er sikker på at det bliver spændene at læse om. Hvis du kunne lave et indlæg om dig og Kasper, mere hvad der skete. TILLYKKE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Glæder mig til at følge med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hvorfor dig og Kasper gik fra hinanden.
  Hvem du snakker med fra paradise hotel i dag.
  Hvordan du har de med du har været med i paradise hotel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Malene. :)
  Super dejligt at du har fået lavet en blog og jeg vil altid følge med her på din blog. Men det kunne være dejligt hvis du ville lave et indlæg om dig og Kasper og hvad der gik galt. Og ja indlæg om paradise, og da du kom hjem.
  Hilsen Frederikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Jeg vil helt sikkert følge med herinde! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Hej Malene. Glæder mig meget til at følge med på din blog! Jeg synes det kunne være superfedt hvis du lavede nogle indlæg eller youtube videoer, hvor du fortæller din mening om forskellige ting, om erfaringer og gode råd. Det kunne være fx. rygning, “at føle sig udenfor”, uddannelse osv. Nok mest relateret til teenagere. Det ville jeg elske at læse/se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE SKAT!!! :-D <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JUBIII <3 Velkommen ombord smukke :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Velkommen! ♡