Little black dress

Mine pinlige vaner

image-10

Jeg har altid synes, at det er sjovt at høre om andres skøre vaner, så nu vil jeg dele lidt ud af nogen af mine, enjoy!

– Jeg er afhængig af mentholatum læbepomade og har ALTID en på mig!

– Jeg er virkelig dårlig til en/et når jeg taler. Hvis jeg skriver er det ikke noget problem.

– Jeg er så dårlig til at drikke af dåser, så jeg bruger altid et glas hvis jeg er hjemme.

– Jeg er bange for balloner og kan gå helt i panik hvis jeg er i samme rum med en. Til min venindes søns 1 års fødselsdag, måtte de også afskaffe alle balloner fordi jeg kom – rimelig pinligt for en pige på 24!

– Jeg fryser stort set altid mine tæer, og jeg har derfor altid strømper på. Også om natten!

– Jeg kan ikke falde i søvn, med mindre at ”godnat” er det sidste ord der er blevet sagt.

– Jeg har fået en dum vane med at bide mig selv i læben når jeg bliver usikker eller tænker for meget.

– Jeg sover tit med ørepropper i, for jeg kan simpelthen ikke falde i søvn hvis der er den mindste lyd!

– Jeg lider af små tvangstanker, som rigtig mange mennesker gør. Jeg hader for eksempel tallet 4 og undgår det så godt jeg kan. For eksempel må lydstyrken på fjernsynet ikke stå på 13 fordi at 1+3 giver 4. Det lyder virkelig tosset, men det kan gøre mig helt skør!

– Hvis jeg spiser i stuen, så sidder jeg altid på gulvet.

– Jeg både skærer tænder og smasker i søvne (har jeg fået fortalt af flere veninder!).

– Jeg er afhængig af booster. Jeg forsøger virkelig at skære ned, for det er simpelthen så usund en vane, men det er virkelig svært!

– Efter jeg var i Mexico hvor der ikke var døre på alle toiletter, så foretrækker jeg at tisse med døren åben, haha! Det er virkelig en dum vane, især fordi at man kan kigge direkte ind på vores toilet fra vores hoveddør.

 

Så fik i nogle af mine (meget!) pinlige vaner, men dem har vi jo alle sammen. Nu har jeg været bundærlig, så nu er det jeres tur! Hvilke pinlige vaner har i? ;-)

 

Mys M!

26 kommentarer

 • Mille

  Hej Malene,

  selvom det er en gammel tråd/indlæg har jeg et spørgsmål:

  Jeg studsede lidt over det med at du var så bange for balloner at de måtte fjernes fra din venindes barns fødselsdag. Vil du fortælle lidt mere om det? Har selv været udfordret på denne front i hele mit liv, og tænker på at det da ofte kan skabe udfordrende situationer for dig, når man ser biller af events og reality fester/arrangementer i de kulørte blade hvor der er balloner (og også da du arbejdede som event pige)… Og hvad ville du have gjort hvis de var dukket op under optagelserne til en fest på Paradise Hotel? Ville du så have sagt fra på TV foran alle?

  Synes ofte jeg er havnet i situationer hvor det ikke har været nemt og hvor jeg har måttet gå, men har nu heldigvis i mit voksne liv fundet hjælpemidler til at klare mig igennem situationer med balloner omkring… Håber du vil svare, da jeg sjældent hører om nogen der har det ligesådan :-)

  God sommer, VH Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hej Mille,
   Jeg har faktisk overvejet at lave et indlæg omkring min “fobi” for balloner, og efter din kommentar her, så skal jeg nok få det lavet :-) Det har nemlig ofte været et problem for mig, også nede på hotellet i Mexico og til events.
   Mys!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Hej Malene,

   tak for dit svar – det vil jeg glæde mig til at læse. Jeg fortæller gerne mere selv om mine udfordringer og hvordan jeg er kommet videre, da jeg selv kunne have ønsket en sparringspartner på den front i mange år. Jeg er nu 34 og bor i København og er ikke fri af det, men i en grad så jeg ikke behøver at forlade events mere. Ikke at jeg har det sjovt når jeg er til stede, men nogen gange kan det være nødvendigt at blive, eksempelvis pga. arbejde mv. Som sagt deler jeg gerne mine erfaringer med dig hvis du har lyst – dog ikke i et offentligt forum, men du er mere end velkommen til at emaile mig. VH Mille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Ååårh jeg vil glæde mig til det indlæg! Jeg har selv været bange for balloner siden jeg kan huske, og er det endnu. Det er så belastende og ikke mindst pinligt at fortælle til andre! Er glad for der er flere end mig der har det sådan, så er jeg måske ikke helt sær

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har en sindsyg underlig vane med at jeg altid skal åbne køleskabet og en madskuffe vi har ved siden af køleskabet hver gang jeg går ud i køkkenet… Ingen gang om jeg er sulten eller sådan, det er bare en vane at gøre…
  Også tænder jeg også vandet 2 gange inden jeg vasker hænder uden nogen grund…
  Min sidste vane er så at hver gange jeg kommer hjem så skal jeg banke på døren før at jeg føler mig velkommen i mit eget hus…

  Prøver så vidt som muligt at vænne mig af med de fleste af mine vaner da nogle af dem koster lidt penge som med at bruge vand på ingenting…
  -Ha en dejlig ferie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er bange for sommerfugle, edderkopper, fyrværkeri, højder, ånder og mine underlige og pinlige vaner er, at jeg lugter til alt mad, inden jeg køber det.. Altså også det i indpakning, jeg er så bange for, at det er for dårligt og at holdbarheds datoen ikke passer.. Så underligt!!
  Endnu en vane er, at jeg skal kysse min hund godnat 5 gange, inden jeg kan gå i seng og hvis jeg går fra ham, skal han have af vide mindst 3 gange at jeg elsker ham.. Nogle mener det er wierd, men jeg mener bare at det er kærlighed.. Uden min hund, var jeg ikke her i dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er virkelig bange for tær! Jeg ved ikke hvorfor, men hver gang, at de kommer i nærheden af mig, går jeg i panik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Mange af dine dårlige/pinlige vaner minder om mine! Jeg er bange for sommerfugle og natsværmere, jeg tisser helst for åben dør og så kan jeg ikke sove uden der bliver sagt ‘godnat’ – jeg kan sågar finde på at vække nogen, for at de skal sige godnat. Det samme gælder vi ses – hvis folk ikke siger vi ses, så tænker jeg, at vi nok ikke ses :grimacing:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Først: SUPER god blog Malene! :)

  Og så mine underlige vaner: jeg kan ikk klare hvis lydstyrken på tv’et står på et ulige tal (dont know why), selvom jeg har låst min dør så tjekker jeg altid mange gange om den nu også er låst (virkelig nedern at have det sådan faktisk), jeg falder altid i søvn med tv’et tændt så der er lys og en smule lyd da jeg ikk kan lide mørke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Haha ;-) godt jeg ikke er den eneste!
  Det sidste ord jeg siger inden jeg skal i seng SKAL være “vi ses”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rart at lære folk at kende på en anderledes måde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mega bange for ænder jeg ved ikke hvornår det kom men det hR været der lige siden jeg var lille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er meget bange for sommerfugle, jeg skriger, hvis jeg er i nærheden af en. (Jeg har det svært om sommeren)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg har samme vane som dig angående med, at der skal blive sagt godnat, ellers kan jeg simpelthen ikke sove

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   min mor sover også tit med høre propper da hun heller ikke kan sove hvis bare der er den mindste lyd! :joy:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Puhaa, jeg har MANGE underlige/pinlige vaner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Fedt du skriver om dine pinlige vaner som vi alle går rundt og har. Nogle af dem kan jeg nikke lidt genkendende til. Fx. Det med lydstyrken på fjernsynet går jeg også meget op i. Men det er ikke noget bestemt tal. Jeg har det bare ikke godt med ulige tal og lydstyrken kan derfor ikke stå på et tal der ikke er lige. Jeg har det samme med andre ting hvor jeg ikke kan tage ullige stykker af noget. Det gør mig også helt skør!

  Har en vane mere med at når jeg er i bad så skal jeg sidde ned i stedet for og stå op.

  Jeg har også en vane med at så snart jeg kommer ud på et toilet skal jeg altid tisse også selvom jeg bare skal hente noget og ikke mærkede noget inden. Og hvis jeg føler mig utryg et sted så kan jeg kun tisse hvis jeg tænder for vandhanen imens. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Og hvor er det fedt, at i selv tør åbne jer op og fortælle om jeres pinlige vaner! Så føler jeg mig pludselig ikke alene om, at gøre nogle skøre ting en gang imellem :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil også rigtig gerne vide hvad der skete mellem dig og kasper ? Og bare gennerelt nogle blogs om dit ophold på paradise :-).

  Jeg har ALTID en vane med at hvergang jeg er på vej hjem fra skole og skal til og ind af hoveddøren er jeg altid ved at pisse i bukserne.. Uanset om jeg lige har tisset på skolen .. Heheheh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Haha det er sjovt!! Sådan en veninde har jeg også, hun er ALTID ved at tisse i bukserne, når vi står foran hoveddøren :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea :)

  Jeg har den dumme vane at, hver gang jeg kommer hjem så knapper jeg altid mine bukser op! Lige meget om mine bukser er alt for stor eller for små! :)
  Hvis jeg ikke har bukser på med lynlås kan jeg finde på at tage bukser på med lynlås i! xD

  Jeg sover også altid med en bamse imellem benene! Og det er altid den samme bamse! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Haha hvor er det nogle sjove vaner! Godt at høre, at jeg ikke er den eneste, som gør nogle mærkelige ting :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Dejligt du har fået en blog – det er vi nogen der har ventet længe på. Men to the case.. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om hvad der gik galt med dig og Kasper – det behøver selvfølgelig ikke at være helt ned i detaljer.. Men er i stadig venner? I virkede så glade, og for os, der “kendte jer” igennem de sociale medier, kom det altså lidt som et chok? Udover det kunne jeg godt tænke mig at høre lidt om dine tanker mht. paradise hotel. Fortryder du? Hvem snakker du stadig med fra hotellet? Og kunne du finde på at deltage i flere reality programmer?

  Håber at disse emner er nogle du tager op- da dette ville få mig personligt, til at komme tættere på dig og få en forståelse af hvor du er i livet lige nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Der er meget stor efterspørgsel på et indlæg omkring Kasper, så det er selvfølgelig noget jeg vil overveje. Der er dog nogle ting, som jeg gerne vil holde privat og som jeg ikke ønsker at dele med hele DK, men det er taget op til overvejelse!
   Og tak for de andre ideer – jeg skal nok lave nogle indlæg angående PH og mit forhold til de andre fra hotellet på et tidspunkt :-)
   Mys!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jeg er helt enig med Mille hun har nogle virkelig gode spørgmål, håber du vil svare på dem?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Little black dress