Mine pinlige vaner

Der er en grænse

IMG_2424

…For hvor meget jeg kan åbne mig op. En af grundene til at jeg har valgt at starte min egen blog er, at jeg har muligheden for at kunne dele mit liv med jer skønne læsere. Mange af jer har efterspurgt en blog rigtig længe, og det er dejligt at jeg endelig kan dele mit liv og mine tanker med jer. Der er dog en grænse for, hvor meget jeg kan åbne mig op. Jeg ved udemærket godt, at jeg selv har valgt at være en offentlig person ved at deltage i et realityprogram, og samtidig har valgt at være så aktiv på de sociale medier, som jeg har været – men jeg har stadigvæk et privatliv, og nogle ting ønsker jeg ikke at dele med hele DK.

Jeg får rigtig mange spørgsmål angående mit brud med Kasper. Det er et meget hårdt emne for mig at tale om, da det var en af de hårdeste beslutninger, som jeg nogensinde har truffet. I det første stykke tid kunne jeg slet ikke snakke om det, fordi jeg var så knækket og jeg skubbede alle spørgsmål omkring ham fuldstændig væk. Nu er der gået noget tid og jeg har lettere ved at håndtere de mange spørgsmål. Jeg kan godt forstå jeres mangel på svar, efter at i har kunne følge med i vores forhold i knap to år. Jeg kommer aldrig til at give jer en detaljeret fortælling om mit og Kaspers forhold, for det er noget privat mellem ham og jeg – men måske jeg en dag bliver klar til at åbne mig lidt op. Og for at besvare én af jeres mange spørgsmål, så kan jeg fortælle jer, at vi stadigvæk snakker sammen og at han altid vil betyde noget helt specielt for mig.

 

Mys M!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine pinlige vaner