Der er en grænse

Paradise Hotel

Skærmbillede 2013-02-03 kl. 15.55.31

Jeg valgte at melde mig til Paradise Hotel, fordi at jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt i mit liv! Jeg har altid elsket programmet, så jeg tog chancen og var så heldig at få lov til at komme med. Det har uden tvivl været den største oplevelse i mit liv. Jeg fik testet mine egne grænser og på den måde fik jeg lært mig selv bedre at kende.
Samtidig har jeg fået nogle minder for livet, som jeg altid vil huske tilbage på med et kæmpe smil.

Der var selvfølgelig også nogle hårde tider inde på hotellet. Noget af det der var hårdest for mig, var savnet til min familie og mine veninder hjemme i DK. Jeg havde ingen kontakt med dem overhovedet i knap tre måneder og det var ufattelig hårdt! Samtidig havde jeg sjælendt muligheden for at være alene, og det er noget jeg savnede rigtig meget.  Bare at kunne sidde alene med mine tanker, som er noget alle har brug for en gang i mellem.
Men selvfølgelig husker jeg bedst på alle de gode oplevelser, som jeg havde under mit ophold på hotellet. Jeg har rigtig mange gode minder, men mit bedste minde er uden tvivl fra den aften hvor jeg blev Miss Paradise. Det var mit mål da jeg tjekkede ind (skidt med at vinde, bare jeg blev Miss Paradise, hæhæ), så jeg var simpelthen så stolt, da jeg løb afsted med den titel.
Jeg snakker stadigvæk med nogle fra hotellet –nogen mere end andre selvfølgelig. Efter programmet sluttede begyndte vi så småt at vende tilbage til vores ”normale liv”, og det er utrolig svært at bevare kontakten til dem alle sammen. Jeg snakker mest med Anna, Kasper og Camilla, men selvfølgelig også nogen af de andre en gang imellem.
Jeg drømmer ikke om at deltage i flere reality programmer. Jeg fik tilbuddet om at deltage i ”Et ton cash”, men takkede nej fordi jeg ville fokusere på mit studie i stedet for og den beslutning er jeg rigtig glad for.

Jeg fortryder bestemt ikke, at jeg deltog i Paradise Hotel. Det var som sagt en kæmpe oplevelse og noget som jeg vil huske for evigt! ♡

Mys M!

4 kommentarer

 • Ano

  Hej Malene jeg har set din sæson mange gange og så da du i for 2 dage siden gik forbi mit hus og op på min skole løb mig og min veninde men vi kunne ikke nå jer det er jeg super ked af jeg ville så gerne have mødt dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hvor er i søde! Kunne have været hyggeligt at møde jer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Felicia Breil-Hansen

  Hej Malene

  Jeg fulgte med i den paradise sæson du var med i, og jeg må sige du var en af dem jeg heppede på. Men en ting jeg tænkte på var hvad der er sket med dig og Kasper efter i kom hjem? I er ikke sammen mere vel?

  Hilsen Felicia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg syntes du var den helt rigtige der vandt miss paradise❤️ Har heppet på dig Kasper og Anna hele tiden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Der er en grænse