Sidst på måneden

Mit forhold til Anna

image-121

IMG_0387

Anna og jeg er rigtig gode veninder, men det er ingen hemmelighed, at vores venskab har været en kæmpe rutchebane-tur! Vi har siden vi kom hjem fra Mexico både hadet og elsket hinanden mindst hundrede gange, hæhæ. Men den dag i dag har vi det rigtig godt! Vi snakker i telefon sammen næsten dagligt og deler alt med hinanden. Selvom vi ikke har kendt hinanden så længe, som jeg har med mange af mine andre veninder, så forstår Anna mig på et punkt, som ingen andre gør. Alt hvad der handler om PH, vores sociale medier og haters, kan man kun rigtig forstå, hvis man selv står i det – og det er især på de her områder, at jeg bruger Anna rigtig meget!

Mange undrer sig over, at jeg kan tilgive hende for hendes fejl i Mexico. Det var også en lang proces for mig, at nå dertil hvor vi står i dag – men livet er bare for kort til, at gå og hade hinanden for evigt. Anna fortryder hendes fejl og har bevist mange ting over for mig siden. Og så er jeg aldrig for stolt til, at give folk en ekstra chance.

Vi har været rigtig dårlige til at se hinanden siden vi kom hjem fra Mexico, fordi at vi begge to har haft så travlt med hver vores liv. Men det forsøger vi at gøre bedre. Vi skal bla. til København i maj og det glæder jeg mig rigtig meget til! <3

Mys M!

I kan besøge Annas blog lige HER

3 kommentarer

  • Julie Larsen

    Vil du lave et indlæg med hvad der skete med dig, Anna og Camillas venskab, da Camilla fandt ud af, at det var jer der var med til at smide hende ud af PH

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er så glad for at høre at i er blevet god venner… i er også bare så søde bække to.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sidst på måneden