10 hurtige fra i dag

Man bliver aldrig for gammel…

…Til at finde påskeæg!

image-126

Vi var igår til familiefødselsdag i Viborg for at fejre min fætter og min morfars kone, Gudrun. Det var super dejligt at se familien igen (vi har ikke set hinanden siden jul!), og vi fik en masse lækre boller og kage, mmh.

Mine forældre er på ferie i øjeblikket, så min søster og jeg skulle selv afsted. Inden vi tog hjemmefra havde jeg sådan håbet, at vi skulle ud og finde påskeæg – jeg synes det er så sjovt og det plejer at være en fast tradition oppe hos min morfar. Min søster var dog overbevist om, at jeg ihvertfald var blevet for gammel til det pjat.
Efter vi havde smovset en masse kage, fortalte Gudrun endelig, at hun havde gemt en masse påskeæg ude i haven – og der var selvfølgelig også nogle til mig, YES!
Min morfar og Gudrun bor på en kæmpe gård, så der er virkelig mange gode skjulesteder. Men det skulle selvfølgelig ikke stoppe mig, jeg var herre god, hvis jeg selv skal sige det ;-)

image-17

image-16

Kan i se hvor misundelig min fætter lige ser ud? ;-)
Hvad med jer, har i været ude og finde påskeæg?

Mys M!

1 kommentar

  • Laila

    Ja jeg har også været ude og finde påskeæg det var rigtig sjovt som det plejer og være og vi fik masser af lækkert mad

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 hurtige fra i dag