Jeg kan ikke vente!

Never look back

DSC_0078DSC_0076

 

Jeg er ikke typen der går og fortryder – det er livet simpelthen for kort til. En af mine veninder lærte mig for nogle år tilbage dette ordsproget: “Hellere gøre noget du fortryder, end at fortryde noget du aldrig fik gjort”. Det er et citat, som jeg forsøger at leve efter. Alle mine handlinger her i livet, har gjort mig til den jeg er idag. Jeg tager mange chancer i mit liv og så må det bære eller briste. Jeg nægter dog at bruge min energi og tid på, at gå og fortryde nogle af de valg, som jeg har truffet. Jeg kan da godt skuffe mig selv og blive ked af det, men jeg fortryder vitterlig intet.
Jeg er ofte blevet spurgt, om jeg har fortrudt noget af det jeg gjorde inde på Paradise Hotel og svaret er nej. Jeg er flov over nogle af mine handlinger, og jeg har da siddet med hænderne oppe foran øjnene og krummet tæer over nogle af afsnittene – men jeg fortryder intet. Jeg er den jeg er, og det står jeg ved. Jeg synes det er ærgerligt at bruge sin tid på at fortryde nogle handlinger, som man ikke længere kan ændre på. Sket er sket og så må man tage skridtet videre. Til gengæld synes jeg, at det er vigtigt at man lærer af sine fejl og tager det med sig videre i fremtiden.

Mys M!

11 kommentarer

 • molle

  Et paradiserelateret spørgsmål: Hvor lang tid gælder ens kontrakt ? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Man er bundet i kontrakten i et år :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • molle

   Altså fra den dag programmet starter? Og tak for svaret :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Mener det er fra den dag programmet sluttede, men jeg kan ikke helt huske det :-) Hvorfor da?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • molle

   Overvejer at tilmelde mig, haha. Så ville gerne vide, hvor længe man er TV3’s slave ;-) Tusind tak for det! Og tak for bloggen, er rigtig vild med dit sidste indlæg. Din ærlighed er virkelig befriende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Kjolen du viser billederne øverst i indlægget, hvor er den fra og hvor kan den købes, den er superfin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så da engang et sted hvor du blev spurgt om du fortryder noget af det som du har gjort inde på paradise hotel, hvor du svarede at du fortryder den måde som du behandlede Rasmus på, eller husker jeg forkert?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg er flov over min opførsel og jeg er ked af, at jeg sårede Rasmus så meget. Men jeg fortryder det ikke som sådan, fordi det var sådan jeg havde det på gældende tidspunkt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  hvordan har i så mange forskellige kjoler med, så i har en til hver parcermoni?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det var tilladt at for os der startede derinde, at have to kufferter med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke vente!