Skal man melde sig til PH?

Fin med blonder!

DSC_0005-2
DSC_0019
DSC_0060
DSC_0046

Jeg eeeelsker blonde toppe! Jeg synes det giver sådan et feminint og klassisk look. Jeg tog en pause fra min eksamensopgave i fredags og tog på gågaden med min søster og hyggede. Der fandt jeg en masse lækkert, blandt andet disse to fine toppe – jeg er helt forelsket i dem begge to! Flere af jer har spurgt ind til den sorte top, som jeg havde på, på billedet i mit indlæg forleden dag. Den kan købes lige HER <3 Den hvide top er fra H&M og jeg gav kun 179,- for den, eller noget i den stil, det er jo helt vildt billigt! Jeg fik også købt lidt andet lækkert, som i kan se på et andet tidspunkt. Nu kan sommeren og solen bare kom an, så jeg kan få luftet mine fine toppe, yay.

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skal man melde sig til PH?