Det knuser mit hjerte!

Standard ting i min håndtaske!

DSC_0001

DSC_0013

Ja det her er så hvad der befinder sig i min håndtaske lige pt! Jeg blev helt overrasket over at se, hvor meget jeg egentlig slæber rundt på, hæhæ.
Jeg har selvfølgelig min pung og mine nøgler med, det er nogle ting jeg aldrig forlader huset uden. Nu skinner solen jo lige pludselig, så mine elskede RayBan solbriller er også røget med i tasken. Så er der lidt forskelligt make-up, som jeg har rigtig svært ved at undvære i løbet af dagen. Det inkludere blandt andet min pudder fra Maxfactor, min eyeliner, en lækker håndcreme og hele tre ting til læberne – ja man er vel afhængig af fugtige læber, haha! Så har jeg også altid en øjenvippe-lim med, for der er simpelthen ikke noget værre, end en øjenvippe som pludselig sidder løst. Så har jeg mine allergipiller med for en sikkerhedsskyld. En vitamin water er altså også bare et must på farten, så lækker og forfriskende! Og en slikpose er altså heller ikke helt dumt, man ved jo aldrig hvornår man bliver lækkersulten ;-)
Kan i genkende nogle af de ting fra jeres egen taske?

Min håndtaske kan forresten købes lige HER <3

Mys M!

5 kommentarer

 • Cathrine

  Hej,
  Bruger du øjenvipper som du selv sætter på til daglig? Hvis ja, hvilke bruger du så? (mærke og slags)
  Jeg bruger nemlig øjenvipper hver weekend, så ville hører om du benytter dig af nogen som holder bedre ;-)
  Rigtig god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja jeg går med øjenvipper dagligt, og jeg sætter dem på hver morgen :-) Jeg køber mine inde hos fashiongirl.dk, men der kommer nok et indlæg omkring dem på et tidspunkt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har altid en bog med, så jeg ikke keder mig når jeg skal med toget:-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • :)

  Hvor er din pung fra? Står lige og mangler en pung og kan ikke finde en jeg er helt vildt med :grin: :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det knuser mit hjerte!