Standard ting i min håndtaske!

1 månedsdag ♡

11194883_10153854292924068_756209433_o

I torsdags blev bloggen én måned gammel (jeg glemte selvfølgelig at få mit indlæg op, fordi jeg var ude og spise med Anna og drengene, så typisk mig!), og derfor vil jeg benytte lejligheden til at takke alle jer, som har gidet at læse med. Især tak for al den positive respons som jeg har fået på mine indlæg, det varmer virkelig meget! Det er så rart med noget positiv feedback, på det man laver og som man virkelig går op i. I er simpelthen så søde at hjælpe og komme med gode råd, og jeg er virkelig overvældet over at så mange af jer læser med!
Jeg vil samtidig lige sige til jer, at jeg ved godt at der har været nogle problemer med mine links på facebook, hvilket er super træls! Jeg kan dog ikke gøre så meget ved det, men Bloggers Delight er klar over problemet, og de har forsøgt at kontakte facebook. Jeg kan lige hurtigt fortælle jer, at når fejlmeddelelsen dukker op, så skal i blot klikke på “følg link” (som er feltet til højre), så lander i helt automatisk inde på min blog :-)
Angående de kommentar som i skriver til mine indlæg, så skal jeg altid godkende dem først, inden de lander på bloggen. Så hvis i har undret jer over, at i ikke kan se den kommentar i lige har skrevet, så er det altså fordi den skal forbi mig først. Jeg godkender dog næsten alle de kommentar jeg får, i er simpelthen så skønne!
Endnu en gang tak fordi at i gider at læse med, det betyder meget mere end i tror! Og jeg håber selvfølgelig at i fortsat har lyst til at følge med herinde <3

Mys M!

2 kommentarer

  • Anonym

    Kan du lave et opslag om der hvor du bor ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Din blog er fantastik gode indlæg bliver altid positiv når jeg kommer ind på din blog

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Standard ting i min håndtaske!