1 månedsdag ♡

Min allerstørste kærlighed ♡

DSC04881

Da jeg som 21-årig rejste til Mexico, havde jeg overhovedet ikke regnet med, at jeg ville finde kærligheden så langt væk hjemmefra – men det gjorde jeg. Der var ikke tale om nogen stor forelskelse, da jeg så Kasper for første gang. Jeg synes at han var alt for ung til mig, og jeg havde aldrig troet, at jeg få uger efter ville blive smask forelsket i den lille lort fra Galten. Alle som har set vores sæson, har set hvordan mit og Kaspers forhold udviklede sig. Det gik rigtig stærkt lige pludselig, fordi vi var sammen hele tiden! Vi var klistret op ad hinanden, og samtidig var vi så langt væk hjemmefra og den sædvanlig hverdag og tryghed.
Jeg har svært ved at forklare, hvad det præcis var jeg faldt for ved Kasper. Jeg elsker hans gode energi, og at han altid kan få mig til at grine. Men der ligger også rigtig meget bag ved hans sjove facade og det gør bare, at jeg begyndte at holde endnu mere af ham. Da vi startede med at blive paradise-kærester, var vi begge to meget usikre på hvor det hele førte hen. Jeg husker tydeligt den aften på Flamingo, hvor vi snakkede om vores liv derhjemme og om vi skulle fortsætte vores forhold når vi kom tilbage til Danmark. Vi var begge to enige om, at vi ihvertfald skulle give det en chance.
Der er ingen tvivl om, at Kasper er den allerstørste kærlighed jeg har haft. Vi blev knyttet sammen på en helt speciel måde i Mexico, som er rigtig svært at forklare med ord. Selvfølgelig har jeg været forelsket før, men det var bare ikke det samme med Kasper.
Hvad der skete mellem Kasper og jeg er stadigvæk noget privat imellem os. Vi blev forelsket i hinanden så langt væk hjemmefra, og det var utrolig hårdt for os, at vende hjem til det hele igen. Og selvom man godt ved, at man nok ikke burde være sammen, så er det ekstrem svært at give slip på hinanden – især når man har så mange minder og oplevelser sammen.
Hvad fremtiden bringer for Kasper og jeg er ikke til at vide, men jeg vil altid føle noget helt specielt for den lille drengerøv… <3

Mys M!

14 kommentarer

 • Maria Kaarsgaard

  Hej… Hvad bringer fremtiden af rejser.. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg skal afsted med min familie i sommerferien, men det kommer der et indlæg om på et senere tidspunkt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • morsal

  hej malene hvordan har det været at være med i paradise hotel du vandt jo ms paradise og fik kærste med hjem savner du stadig paradise hotel hvis du fik mugligheden for være med igen vil du så sige ja :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Læs mit indlæg omkring Paradise Hotel :-) Der svarer jeg på de spørgsmål du stiller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emely

  Hel Malene
  Nu har jeg jo set dig og Kasper sammen i lang tid men jeg forstår dit valg….Jeg er sikker på at du og Kasper er og bliver venner/kærester. ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Thomsen

   Hvem har du tidligere været forelsket i udover Kasper ? :-):-)
   <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har været forelsket flere gange :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Malene. Jeg synes du skriver rigtig godt, og det er flot du er så ærlig i din blog, men synes også det er godt at du holder på din ret til at holde ting private, på trods af at du er en offentlig person. Ønsker dig god vind på din vej :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Er i stadigvæk kærester?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Som jeg har skrevet i flere af mine indlæg, nej vi er ikke kærester :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Hvorfor er i ikke kærester mere???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er privat, som Kasper og jeg har valgt at holde for os selv :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  I er søde sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

1 månedsdag ♡