Min allerstørste kærlighed ♡

10 hurtige fra mine dage med Anna!

IMG_1176

Jeg var sammen med Anna både torsdag aften og hele dagen fredag i sidste uge, hvor vi rigtig hyggede og fik noget tøsetid sammen! Jeg har fået et par henvendelser fra jer læsere, om jeg ikke vil lave et indlæg om vores dage sammen. Anna har allerede lavet et indlæg (Læs det lige her) så i stedet får i lige 10 hurtige fra vores dage sammen:

– Da vi var på Flammen og spise i torsdags, var jeg lige ved at få hår fra en stålbørste i munden. Den sad fast i mine spareribs. Det var dæleme heldigt, at jeg nåede at opdage dem, det kunne have endt helt galt!

– Anna fik selvfølgelig to desserter på Flammen, den lille chokolade gris!

– I fredags købte vi 7 kager til at hygge med og vik fik næsten spist dem allesammen – så jeg er måske ikke meget bedre selv, hæhæ.

– Vi fik Nesquik til morgenmad, det har jeg ikke fået i flere år, mmmh det var lækkert!

– Vi købte begge to kuponer til Eurojackpot, fordi Anna kunne “mærke” at vi ville vinde – Jeg stoler ikke på hendes dømmekraft næste gang..

– Vi var i føtex TO gange i fredags, fordi vi selvfølgelig glemte at få det hele med første gang. Det er så typisk os!

– Jeg fik hikke i fredags, som bare ikke ville gå væk! Anna var flad af grin, hun synes jeg hikkede mærkeligt..

– Vi fik taget en masse billeder, inklusiv et rimelig uheldigt et af mig, hvor jeg flashede hele mit bryst. Anna kunne ikke tale i fem minutter, fordi hun grinede så meget.

– Villian fik rester af levergryde til aftensmad i fredags. Anna prøvede at overtale mig til at smage det, men det så virkelig skræmmende ud! Og så synes jeg det var meget mærkeligt, at en gryderet lugtede af leverpostej.

– Anna har fået mig overbevist om, at Århus vil være det perfekte sted for mig at bo. Så jeg tager nu også den by i med i mine overvejelser.

For at i kan følge lidt mere med i min hverdag, så kan i følge mig på snapchat: m.sandgaard <3

Mys M!

 

3 kommentarer

 • Camilla

  Lyder som nogle virkelige spændende dage.

  Som set har jeg spurgt om venner på Snapchat, håber du for tid til at svarer mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Malene.
  Som ansat på flammen er jeg ked af at høre at du fandt et hår fra en børste i din mad. Det beklager vi meget!! Håber i har lyst til at komme en anden gang igen. Mange hilsner fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak, det er jo hvad der kan ske :-) Jeg ELSKER Flammen og har været der flere gange, så et enkelt hår fra en børste skal ikke stoppe mig!
   Men det skal dog siges, at vi var meget skuffet over tjenerens reaktion – vi fik ingen undskyldning eller noget, så det var lidt ærgerligt. Men tror måske hun selv blev overrasket og ikke rigtig vidste hvad hun skulle sige :-)
   Tak for din besked, det var sødt af dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min allerstørste kærlighed ♡