10 hurtige fra mine dage med Anna!

Er vi kærester?

Skærmbillede 2013-05-06 kl. 14.59.24

Der er rigtig mange af jer, som stadigvæk spørger om jeg er kærester med Kasper. Selvom jeg har nævnt det i flere af mine indlæg, så får i det lige én gang for alle: Nej vi er ikke kærester. Kasper og jeg gik fra hinanden sidste sommer, og jeg har derfor også været single i over et halvt år. Jeg har skrevet det i et tidligere indlæg også, men jeg nævner det lige igen: Grunden til at jeg ikke har svaret på de mange spørgsmål omkring ham, er fordi det har været et meget ømt punkt for mig! Da vi gik fra hinanden aftalte vi også, at der ikke var nogen grund til at gå til medierne med det. Årsagen er derfor også noget privat imellem Kasper og jeg, så i kan lige så godt lade være med at spørge.
Jeg kan dog fortælle jer, at vi er begyndt at små date lidt igen. Hvad det fører til, er der ikke nogen af os der ved endnu. Der var en grund til at vi gik fra hinanden, og derfor springer vi heller ikke bare tilbage i det. Så nu må vi se hvad fremtiden bringer..
Så fik jeg vidst svaret på det spørgsmål, som jeg er blevet bombarderet med de sidste mange måneder ;-)
Fik i læst mit indlæg om Kasper igår? Hvis ikke, så kan i læse det lige HER <3

Mys M!

16 kommentarer

 • Stinemussen

  Hej… Dater i stadig lidt og håber du vil ADD mig å snap heder stinemussen1705 vil blive sygt glad😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Malene.. Beslutningen er helt op til dig.. Ingen af os “fans” skal blande os i det. Bare lyt til dit hjerte og gør det du føler der er bedst for dig selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde smukke malene❤️jeg forstå dig 100% jeg synes du skal gøre hvad du føler! Men jeg vil altid føle at dig Kasper var noget helt særligt!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Møllegaard

  Jeg har altid set jer som det perfekte par, med de sødeste børn i fremtiden, håber på det bedste for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sila

  ❤️ Rekspt til dig smukke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Du er smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Thomsen

  Ej kommer ik os ved, det er dit privat liv, glæder mig til at se hvad du fremover skriver på bloggen ! :-)

  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Thomsen

  Hej Malene. Du skriver du har været forelsket før, hvem er han?? :-)

  Kram Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har været forelsket flere gange og haft tre kærester i det hele :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Thomsen

   Eihh bliver helt nysgerrig nu, altså 3 i hele med Kasper? :-) Hvad hedder de, er de på instagram eller Facebook?? :-)) Kan du ikke fortælle os lidt om dem, hvem var du sammen med inden Kasper? :-))

   Kram Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg vil helst undlade at nævne navne osv, da jeg ikke længere er i kontakt med mine to ekskærester :-) Men jeg skal overveje at lave et indlæg, hvor jeg kan fortælle lidt om mit tidligere kærlighedsliv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Thomsen

   Det kunne være så spænende at læse lidt om dit liv inden paradise og dit kærlighedsliv, kan du ikke bare sige lidt hvad de hedder, ser de godt ud og hvem er de?? :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Der kommer et indlæg omkring mit tidligere kærlighedsliv her i weekenden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Bare fordi man har en blog, burde der også være grænser for hvad folk skal blande sig i! Jeg syntes det er helt okay, at man stadig værner om sit privat liv! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Respekt for alt det lort du har kæmpet dig igennem.
  Sidder pt og raser over det du gik igennem inde på ph! Fuck mit blod det koger…
  Pøj pøj med det hele smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 hurtige fra mine dage med Anna!