Er vi kærester?

Hvem tager mine billeder?

11171620_10153854293754068_694019763_o

11167620_10153854294214068_672007600_o

Der er flere af jer som har spurgt mig om, hvem der egentlig tager mine billeder til både facebook, instagram og nu også bloggen. Det er meget forskelligt, hvem jeg lige kan lokke til at hjælpe mig med mine billeder, men min søster er oftest den heldige der har fået æren :-P Hun er ikke altid helt tilfreds, når jeg kommer med mine hundeøjne og tigger om hjælp, men det lykkedes mig altid at få hende overtalt. Hun er også blevet vildt god til det nu, for hun ved lige hvad jeg kan lide! Anna er også en af dem, som har hjulpet mig med de fleste billeder til bloggen. Når vi er sammen, så tager vi stort set altid nogle billeder, så vi kan hjælpe hinanden – det er også så hyggeligt at lege fotograf for en dag.
Jeg er lige nødt til at nævne AM (ellers skal jeg høre på hende brok, hæhæ), hun hjalp mig også tit med mine billeder, da jeg stadigvæk boede i Kolding. Kasper har selvfølgelig også hjulpet mig med mange af mine billeder, men han blev altid så utålmodig efter de første ti billeder, så jeg brugte ham kun som nødløsning :-P
Jeg har også én enkelt gang fået min mor til at hjælpe mig, men hun er altså virkelig dårlig til det, så det droppede jeg hurtigt igen! Ellers tager jeg mine billeder selv – det er dog en del mere bøvlet, så jeg elsker når jeg kan få nogen til det.
Så billede-credit går til de skønne hoveder jeg lige har nævnt, dem skylder jeg en stor tak <3
Senere i dag kan i se en masse mærkelige billeder, som er blevet sorteret fra igennem tiden. Dem kan i godt glæde jer til, der er nogle sjove ind i mellem!

Mys M!

3 kommentarer

 • Ville SÅ gerne have nogen der kunne tage billeder for mig, så der ville være andet end selfies at gøre godt med! Haha.. Så ville jeg så også bare lige skulle finde modet til at troppe op og pose løs, men mon ikke det er en vanesag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad er det for et kamera? ☺ er på udkig efter et godt kamera der ikke koster en milliard nemlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er et Nikon D3300 og jeg er super glad for det! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er vi kærester?