Fraklip på bloggen

Goodiebox / April

Jeg ved at mange af jer savner mine Goodiebox-videoer, og jeg undskylder også mange gange for, at jeg simpelthen ikke har haft tiden og overskuddet til dem på det seneste. Jeg ved ikke om jeg begynder at lave videoer igen, men indtil da kan i læse om de bokse jeg modtager herinde på bloggen :-) Jeg håber ikke at i er alt for skuffet!

Temaet i denne måneds boks er FORÅRSFEBER, og den indeholder som sædvanlig en masse skønne produkter! Der er som altid nogle favoritter i blandt, men også nogle produkter som jeg ikke bryder mig så meget om.


DSC_0017

Goodieboxen i denne måned indeholder:
Yves Saint Laurent Manifesto L’éclat / Mememe Cherish lip and cheek tint / Eucerin Dermato clean 3in1 cleansing fluid / Gosh long lasting eyeliner pen / DM skincare blue clay anti cellulite / Rituals honey touck body lotion / Tresemmé perfectly (un)done sea foaming spray

DSC_0023

Min favorit i denne måneds boks er uden tvivl Rituals body lotion! Den dufter himmelsk og så er den bare rigtig lækker at have på huden. Jeg er generelt ret pjattet med produkter fra Rituals – de har været med i boksene før og jeg er fan! Jeg er også vild med eyelineren fra Gosh, den har jeg haft før og den er også super god!
Et produkt jeg til gengæld ikke var så begejstret for i dennemåneds boks, var Mememe’s cherish lip and cheek tint. Produktet minder om en meget tynd neglelak, som kan bruges både på læberne og kinderne. Ingen af delene fungerer for mig, så det var ikke lige en favorit i denne omgang.
Jeg glæder mig dog helt vildt til at prøve muddermasken fra DM Skincare, det er første gang jeg skal prøve en muddermaske til kroppen. Den skulle hjælpe imod appelsinhud, så jeg glæder mig meget til at se resultatet efterfølgende :-)

Alt i alt har det været en lækker boks i denne måned, med en masse brugbare og lækre produkter.

I kan bestille jeres egen goodiebox lige HER <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fraklip på bloggen