Min søster ♡

Mit tidligere kærlighedsliv

DSC_0019

Efter jeg skrev mit indlæg om min største kærlighed (læs det HER), så fik jeg et par henvendelser omkring mine tidligere forhold. Jeg kan godt forstå hvis i er nysgerrige, men jeg har ingen kontakt til nogle af mine tidligere ekskærester, og derfor vil jeg heller ikke uddybe mine forhold til dem, simpelthen af ren respekt. Jeg har valgt at blive en offentlig person, efter jeg var sammen med dem, så det skal de ikke trækkes med ind i :-)
Men jeg kan fortælle jer, at jeg var femten år gammel, da jeg blev ramt af min første store forelskelse. Han endte også med at blive min allerførste kæreste, og vi var sammen i knap et halvt år. Når jeg kigger tilbage nu, så var vi virkelig “ungdoms-kærester” uden de store bekymringer. Han var en rigtig god “første kæreste” og jeg glemmer ham aldrig. Grunden til at vi ikke taler sammen den dag i dag, er fordi han flyttede til Holland kort tid efter at vi gik fra hinanden, og langsomt forsvandt kontakten bare. Det er mærkeligt ikke at vide, hvor han befinder sig henne i verden den dag i dag. Om han har det godt og har fundet kærligheden..
Min anden kæreste fik jeg kort tid inden jeg fyldte atten. Vi var sammen i næsten tre år og det er derfor også mit længste forhold. Vores forhold sluttede da vi ikke ville de samme ting på daværende tidspunkt – men jeg tager nogle gode minder med mig. Jeg voksede meget i den periode vi var sammen. Jeg blev blandt andet student, skulle starte på en ny uddannelse og flyttede i min egen lejlighed, så han var med i mange store oplevelser.
Så blev jeg single og meldte mig til Paradise Hotel, hvor jeg mødte min tredje kæreste, Kasper – men den kærlighedshistorie kender i jo til ;-)
Udover mine tre forhold, så har jeg været forelsket et par gange ind imellem. Forelskelse er en dejlig ting, også selvom det ikke altid ender lykkeligt. Jeg har altid haft det her citat med mig i baglommen, og jeg husker på det hver eneste gang, at jeg sidder med et knust hjerte: “Det er bedre at have elsket og tabt, end ikke at have elsket overhovedet.” Jeg synes at følelsen af at være forelsket slår alt! Men det kan i læse mere om på bloggen imorgen <3

Mys M!

10 kommentarer

 • Salina

  Hej Malene.
  har du kontakten med Kasper?
  Hvorfor slog du og Kasper op?
  Har du kontakt til Kasper?
  Hvor lang tid var dig og kasper kærester?

  Kan du skrive lidt om Kasper og hvordan det var på din blog??

  KH Salina♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har skrevet en del indlæg omkring Kasper, så dem kunne du evt læse :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie Nicolaisen

  Kan du ikke beskrive ham lidt mere, ser han godt ud, hvordan var han?? 3 år og dit længste forhold og ham har vi aldrig hørt om?? <3 Han lyder til at han var en god kæreste for dig når i var sammen så længe, hvorfor er i ikke sammen mere og ved du så hvor i livet han er nu?

  Mys Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hæhæ jeg vil rigtig gerne fortælle jer mere, men jeg snakker ikke med ham længere, så synes ikke at jeg kan tillade mig det :-) Jeg er ikke sikker på, at han er interesseret i, at blive set som “Malene fra paradise”‘s ekskæreste :-)
   Håber du forstår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sofie

   Det forstår jeg godt, så har du vel også mange minder fra den tid med ham? Blev han egentlig såret af det der skete i Paradise tror du hvis han var din kæreste i så mange år? Er det derfor at han ikke vil kendes ved “Malene fra Paradise” tror du? Håber du finder kontakten med ham igen, det gjorde jeg med min ekskæreste, og vi havde været sammen 1 år men det er ingenting i forhold til jer to når jeres var 3 år, men synes det bare er rigtig hårdt at droppe kontakten med en som man har delt sit liv med. Har du mange minder fra jeres tid sammen? <3 Undskyld men er bare så nysgerrig hvem han er især fordi du ikke vil sige hvad han hedder hehe :D <3

   Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja jeg har rigtig mange minder med ham, men det er fortid nu. Det er ved at være en del år siden, og jeg har haft en anden kæreste (Kasper) i mellemtiden :-) Jeg har ikke haft behov for at have kontakt med ham, det har jeg udelukkende selv valgt. Jeg synes ikke det er fair over for en ny kæreste, hvis man bevarer kontakten til en ekskæreste. Det er helt okay at du er nysgerrig, men jeg giver desværre ikke flere detaljer omkring ham. Det synes jeg ikke er helt fair over for ham :-)
   Mys!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Thomsen

  Hvor er det spænende at høre om dit tidligere kærligheds liv og noget som ingen af os i Danmark har kendt noget til og specielt ham som du har været sammen med i 3 år, vi kender jo egentlig kun til Kasper fordi det var i fjernsynet, ville ønske du havde lyst til at skrive lidt mere om ham og hvem han er?? Elsker at høre lidt mere om hvem Malene egentlig er udover Paradise, elsker din blog <3
  Kram Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tak for de søde og rosende ord <3
   Det er skam ikke fordi, at jeg ikke har lyst til at fortælle om ham, for han var en stor del af mit liv i tre år. Men jeg har ingen kontakt til ham og derfor synes jeg ikke, at jeg kan tillade mig det. Synes jeg vil give ham den respekt, og undlade at nævne hans navn i offentligheden – det er ikke hans skyld, at jeg er blevet en offentlig person :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Thomsen

   I må virkelig også ha elsket hinanden når i har været sammen i så lang, men hvad gik der galt siden at det stoppede? Og har i slet ingen kontakt med hinanden længere?
   Savner da min ekskæreste nogle gange, vi var også sammen i et godt stykke tid, men det er dejligt at vi har minder hvor man kan huske tilbage på alt det gode der har været :D Har du nogle minder fra den tid med ham, som du aldrig glemmer? Kunne være fedt hvis du fortalte lidt om din tid med ham, Kasper kender vi jo nok til ! :-) Håber det er ok at jeg spørge lidt ind til dit personlige :-)

   Knus Line :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Vi har ingen kontakt til hinanden, fordi det ønskede jeg ikke. Han er min fortid og Kasper var min nutid, så jeg synes det var upassende at have kontakt med min ekskæreste – det ville jeg ikke selv bryde mig om. Samtidig voksede vi fra hinanden, så jeg har ikke et behov for at være en del af hans liv længere :-) Selvfølgelig har jeg en masse minder, som jeg aldrig vil glemme, men dem holder jeg for mig selv. Jeg synes det vil være respektløst over for ham, at fortælle om vores forhold på offentlige medier, når nu jeg netop ikke har kontakt til ham længere :-)
   Mys!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min søster ♡