Mit tidligere kærlighedsliv

Er det sundt at være forelsket?

DSC_0075

Som jeg skrev i mit indlæg igår (I kan læse det lige HER), så elsker jeg at være forelsket! Der er ifølge mig, ikke noget der kan slå den følelse. Det er en blanding af glæde, spænding og angst på samme tid. Jeg har dog tit snakket med mine veninder omkring, om det egentlig er sundt at være forelsket? Er det sundt at være så opslugt i et andet menneske, at man har tilbøjelighed til at glemme sig selv? Jeg tror ihvertfald, at der er forskellige måder at være forelsket på. Når jeg er forelsket i nogen, så tilsidesætter jeg mig selv hundrede procent! Jeg sætter udelukkende ham i første række, og er villig til at give afkald på stort set alt – så længe han er glad. Når jeg er forelsket, så handler hele min verden om ham. Jeg er villig til at holde samtlige weekender fri, for hvad nu hvis han har tid og lyst til at se mig? Alle mine beslutninger bliver truffet på baggrund af ham – men det kan da ikke være sundt? Jeg gør det bestemt ikke bevidst, men samtidig så kan jeg bare ikke lade være.. Hver eneste gang jeg er kommet ud af et forhold, så har jeg været fast besluttet på, at næste gang så gør jeg ikke det samme igen! Næste gang skal jeg prioritere mig selv højest og så må han hive efter min opmærksomhed! Men hvad sker der? Næste gang jeg er lige så sindssyg forelsket, så lander jeg i det samme mønster én gang til. Og jeg er jo ikke den eneste! Jeg er bare ikke for stolt til at indrømme det.. Problemet er så også bare, at når man er villig til at give så meget af sig selv, så er man samtidig utrolig sårbar.. Når man er villig til at give hele verden til et menneske, så forventer man jo naturligvis også at få en masse tilbage. Og hvis det så ikke er tilfældet, så står man tilbage med et knust hjerte. Jeg er også en meget følsom pige, så jeg kan gå fra at svæve på en lyserød sky, til at gå fuldstændig ned i et hul..
Men spørgsmålet er jo så egentlig: Giver jeg for meget af mig selv? Jeg ved det virkelig ikke.. Nogen gange føler jeg, at jeg giver alt for meget, i forhold til det jeg får igen. Men er det fordi jeg har været sindssyg uheldig, eller giver jeg simpelthen bare mere end man burde? Jeg tror aldrig, at jeg bliver helt klog på det.. Men én ting er helt sikkert – det kan godt være at det ikke er sundt at være sindssyg forelsket, men der er altså intet i hele verden, der slår den følelse!

Mys M!

9 kommentarer

 • Line J.

  Hvor er dine flotte sorte støvler fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   De er fra mærket Vagabond og er købt inde i Havana Shoes :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det kunne ha’ været noget jeg havde skrevet… det er 100 % sådan jeg har det, er på samme måde. Kan virkelig relatere til det. Har valgt at vise min kæreste det her indlæg, for det er mig på en prik og lige sådan som du fremlægger det skriftligt, lige sådan ville jeg fremlægge det skriftligt. Det er så vildt at man vil et andet menneske så meget. Jeg har stor respekt for at du laver dette indlæg. Det betød noget for mig personligt Malene. Tak virkelig! :kissing_heart:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Mange tak for de søde ord, det varmer rigtig meget <3 og godt at høre, at jeg ikke er den eneste, som har det sådan her. Jeg vidste godt at jeg ikke var alene omkring det, men det er rart at få noget respons fra nogen, som har det på samme måde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  En følelser slår en forelskelse, Malene og det er kærligheden til dine børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det kan jeg selvfølgelig ikke svare på, men jeg tror på dig! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  TAK!
  Når jeg er forelsket er jeg LIGE som det du beskriver der. Som at læse mine egne tanker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sean ian Marshall

  Kære Malene.
  Jeg kan følge 100% hvad det er du føler
  Tit og ofte så er det lige det som jeg har følt i mine forhold og det er sku en rigtig kedelig følelse at have for så føler vi jo at vores partner ikke har hjerte i os/forholdet men jeg tror fuldt og fast på at hvis man skal have et forhold der skal kunne fungere så er man nødtil at give sig selv 100% til den person og virkelig stå bag dem (in better or for worse) så min tanke er at hvis det ikke er sagen i det forhold du er i så er det ikke det rigtig forhold man er i og ikke true love for begge partner.

  Så jeg tænker måske skal man ikke bare springe så hurtigt i et nyt forhold og lære dem at kende en lille smule mere før man springet i et nyt forhold og ender med at blive såret igen.

  Jeg har prøvet det et par gange nu og at give sig selv til en person 100% og så vide eller være i tvivl om det er gengældt er simpelthen en lorte følelse og det burde ikke være sådan og jeg er sikker på at hvis man finder den person der vil høre for dig som du vil dem så er det rigtig kærlighed.

  Nu har jeg selv valgt at ikke jagte det mere og fokuser mere på hvad der er vigtigt for mig og hvad der kommer til at gavne mig i fremtiden og det er en super dejlig følelse og hvis hun så dukker op hen af vejen så er det jo bare vidunderligt.

  Mvh Sean.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for din besked! Det er dejligt at høre andres tanker omkring det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit tidligere kærlighedsliv