Jeg er færdig!

Surprise!

Nu er jeg endelig færdig med min hovedopgave og har mere overskud til at fokusere på blandt andet bloggen. Jeg satte idag mit kamera til computeren, for at få overført de sidste billeder jeg har taget, og gæt hvem der dukkede op på min skærm??

DSC_0007

Der er vidst en der har hygget sig med mit kamera ;-) den tossede skid! Som jeg skrev i et af mine tidligere indlæg (Læs det lige HER), så har Kasper aldrig været begejstret for at tage mine billeder. Efter jeg har fået et lækkert kamera, så er det pludselig blevet en del sjovere :-P så kan han rende rundt og lege fotograf!
Nå, nu vil jeg smutte til Kolding og få afleveret min opgave og så hygge med min søster :-) I aften skal jeg ud og spise med Kasper, for at fejre at jeg har afleveret min opgave. Han vil ikke fortælle mig hvor vi skal hen, så jeg satser på McD (det kunne han seriøst finde på!).
I kan følge med i min dag på snapchat: m.sandgaard
Ha’ en dejlig dag allesammen <3

Mys M!

11 kommentarer

 • Camilla Rosa Bitsch

  Er dig og Kasper stadig kærester?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Er i sammen igen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Nej vi er ikke kærester, men vi ser hinanden lidt igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Vil du ikke gerne lave et sådan holder du dig gode venner med din eks indlæg? Med dos and do nots ;) selvfølgelig kuk hvis det ikke er for personligt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg er absolut ikke ekspert på det område, men jeg skal overveje det :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Jeg har tilføjet dig på snapchat. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Jaes

  Er i sammen? Jeg troede i var slået op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Malene!
  Er du stoppet som youtuber? Jeg savner dine videoer… Du kunne måske filme med dit nye kamera?❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har simpelthen ikke haft tiden til at lave videoer på det seneste, men jeg overvejer at begynde igen :-) og så bliver det med mit nye kamera!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er færdig!