Surprise!

10 hurtige fra min dag igår!

DSC_0038

Igår var jeg oppe og aflevere min opgave på skolen i Kolding, hvis ikke i allerede havde fået det med ;-) nu har jeg vidst  sagt det så mange gange, men det er altså også bare en KÆMPE lettelse, at den er overstået nu! Da opgaven var afleveret, hyggede jeg først med min søster og bagefter med Kasper. Jeg havde en virkelig dejlig dag, som jeg rigtig gerne vil dele med jer, så her får i lige 10 hurtige:

– Jeg smagte Frozen Yoghurt for første gang i går, og det var bestemt ikke en succes! Jeg har hørt så meget godt om det, og havde virkelig set frem til, at jeg skulle smage det. Men det er slet ikke noget for mig, og jeg blev virkelig skuffet! Men så fik jeg da prøvet det.

– Kasper havde jo en overraskelse til mig om aftenen og jeg havde glædet mig hele dagen! Overraskelsen var, at vi skulle ud og spise ved hans farmor og farfar. Jeg har ikke set de to siden vi gik fra hinanden, så det var virkelig verdens bedste overraskelse!

– Jeg børstede tænder i badet for første gang nogensinde, haha! Har tit ses folk gøre det, så nu skulle jeg lige prøve :-P det var faktisk meget fint, så man lige klaret to ting på én gang. Værsgo for ligegyldig info!

– Jeg fik to kæmpe vabler af mine nye sko, så jeg er ikke helt tilfreds! Hold op hvor de svier..

– Da jeg havde været i centeret med min søs, tog jeg lige hurtig hjem forbi AM og hyggede i en halv times tid, indtil Kasper fik fri fra arbejde.

– Jeg pakkede til min Københavner-tur med Anna. Selvom vi kun skal være afsted fra fredag-søndag, så har jeg pakket en hel kuffert!

– Jeg har pakket fire kjoler til imorgen aften, fordi jeg simpelthen ikke kan beslutte mig for, hvilken en jeg skal tage på! Mega spild af plads i min taske, men jeg ved jo ikke lige, hvad for et humør jeg er i imorgen aften!

– Det lykkedes mig at forlade H&M og kun have brugt 249,-. Det er ikke særlig tit at det sker!

– Jeg var på Sunset med min søster. Jeg fik en Classic chicken & bacon sandwich – den bestiller jeg seriøst HVER gang at jeg er på Sunset, det er min absolutte favorit!

– Jeg fik en invitation til vores dimission. Så jeg ved nu, at jeg er færdiguddannet som markedsføringsøkonom D.25 juni. Jeg kan slet ikke vente!

Det var lige 10 hurtige fra min dag igår! Imorgen tager jeg til København sammen med Anna og jeg glæder mig helt vildt :-D

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Surprise!