10 hurtige fra min dag igår!

Vi har haft indbrud!

DSC_0077

Jeg er jo i København med Anna her i weekenden, og vi hygger os virkelig meget! Igår var vi ude og spise med Christina og Daniel fra Bloggers Delight. De havde bestilt bord på Mash, og Anna og jeg havde virkelig glædet os. Lige som vi sætter os ved vores bord, ringer min mor og fortæller, at der har været indbrud derhjemme. De er kravlet ind af MIT vindue og har rodet i MINE ting – hvor er det bare ubehageligt at tænke på! Jeg kan slet ikke ha’ det… Vi har heldigvis alarm hjemme i huset, så de har ikke haft meget tid at gøre med. De har taget alle mine og min mors guldsmykker, det er bare så træls :-/ Jeg har heldigvis gemt mine arvestykker, i tilfælde af at vi nu skulle få indbrud en dag, så dem har de ikke fået fingrene i. Det var en kæmpe lettelse! Hvis de havde fundet de smykker, så havde jeg været helt knust. Men jeg fik et guld armbånd af mine forældre da jeg fyldte atten år, og det er væk.. Jeg forstår ikke hvordan folk kan få sig selv til det, det er simpelthen for grovt! Det kan da virkelig ikke passe, at man ikke kan have sine ting i fred! Det er kun usle mennesker der kan finde på sådan noget! Det er så mega respektløst, ej hvor er jeg tosset.. Jeg gider slet ikke hjem nu, og sove i min seng som de har trampet rundt i. Jeg synes det er så ubehageligt, at de har gået og rodet i mine ting. Min mor siger, at de udelukkende er gået efter vores guld smykker, så jeg håber at de har ladet resten af mine ting været, de dumme dumme mennsker altså!
Men på trods af den dårlige nyhed, så havde jeg virkelig en god og sjov aften igår. Der skal selvfølgelig nok komme et indlæg omkring turen <3

Mys M!

8 kommentarer

 • Det er så ærgerligt at have haft indbrud i sin bolig! Det er så klamt!

  Heldigvis har du haft en god aften. Så er det hele ikke så sort! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Det må ikke ha været sjovt! Men håber du hvade en god tur!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Så synd for dig sødeste! Håber virkelig at de har dårlig smag i munden over det pis de har lavet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det er rigtig træls. Og kan godt forstå du er sur. Det ville jeg også være. Måske er det nogle der følger din blog, og derfor viste du ikke var hjemme. Det er meget almindeligt. Eller hvis du poster på Facebook du ikke er hjemme. Og så dækker forsikringen som regl ikke. Men ja, kun usle mennesker kan ikke kende forskel på dit og mit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg bor hjemme hos mine forældre, så derfor mente jeg ikke, at det ville have nogen betydning.. Det er bare så træls, for det kan simpelthen ikke passe, at man ikke kan have sine ting i fred :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Schmidt

   Hvor er jeg ked af det på dine vegne. Jeg kender nemlig følelsen og man kan faktisk blive rigtig utryg ved at være i sit eget hjem.
   Jeg bor hos mine forældre og vi har haft indbrud af to omgange. Det vi har gjort nu, er, at vi har allieret os med Københavns Låsesmed: http://koebenhavns-laasesmed.dk/
   De kom ud og lavede et sikkerhedstjek af huset, hvor vi gennemgik huset udfra en tyvs synspunkt. Det fik os hurtigt til at se, hvor man kunne forbedre sikkerheden. Efterfølgende har vi fået installeret et nyt låse/alarmsystem og vi har 7-9-13 ikke haft indbrud siden. Og derudover føler jeg mig rimelig tryg igen. Det kunne eventuelt være en ide, at tale med en låsesmed om, hvordan man kunne forbedre sikkerheden hjemme hos dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej malene vi havede også indbrud da jeg var 11 og Det var mig der kom hjem til Det og alt var smadre og vi passede min farmor og farfars hund og den løb udenfor.. og vi fik indbrud et halvt år senere og Det er de sammen eller Det tror politiet men jeg er ikke tryk ved at være alene hjemme men Det er ved at gå lidt over og Nu er jeg 12 år… Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej! Nogle dumme skider det kan de da ikke være bekendt, stakkels dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 hurtige fra min dag igår!