Vi har haft indbrud!

Vores tur i København!

Jeg har haft den hyggeligste weekend længe! Som i nok har læst jer frem til, så har jeg jo været i København sammen med Anna. Vi startede fredag ud med en laaaaang rejsetur. Vi skulle med togbus over Fyn, så det tog ekstra lang tid! Vi fik det bedste ud af turen og hyggede med mokai og tøse snak. Da vi landede i København H, blev vi modtaget af nogle skønne mennesker fra Bloggers Delight, som stod med flag og lækre donuts, mmmh! Jeg havde sagt inden vi tog afsted, at jeg bare så gerne ville smage donuts fra Dunkin’ Donuts når vi skulle derover, og så havde de købt en masse forskellige. De smagte virkelig godt! Vi fik set hele kontoret og fik hilst på en masse skønne mennesker.
Bagefter tog vi hjem til min veninde, hvor vi gjorde os klar til aftenens fest. Vi skulle mødes med Christina og Daniel fra Bloggers Delight, hvor vi skulle ud og spise på Mash inden festen. Det var SÅ lækkert! Kødet var helt fantastisk og servicen helt i top. Anna og jeg fik også smagt ”macaroni and cheese” for første gang, og vi var begge to solgt! Det var virkelig en god oplevelse, på trods af opkaldet omkring indbruddet.
Derefter tog vi på Fugu og fik et par lækre cocktails. Der kom blandt andet Line Sofie også forbi, som også er blogger hos Bloggers Delight (i genkender hende sikkert fra PH). Så blev det tid til at vi skulle ned til bloggerfesten. Det var super hyggeligt at møde en masse af de andre, og vi havde virkelig en god aften! Camilla, Alexander og Jack (fra vores sæson) kom også forbi, og det var virkelig dejligt at se dem igen.

Lørdag var vi simpelthen så trætte, at vi besluttede os for at slappe af hele dagen. Det var simpelthen så hyggeligt! Om aftenen fik vi sushi og så tog min veninde og jeg ud i namnam – man kan jo ikke være i København, uden at man tager derud og blander slik! Jeg blandede to kæmpe poser, det er bare guf! Anna var så træt at hun ikke orkede at tage med, men hun skulle da selvfølgelig i min slikpose. Resten af aftenen brugte vi på at snakke og spille backammon. Søndag stod vi op og fik pakket vores ting. Derefter tog vi ud til den café hvor min veninde arbejder, og fik noget lækkert frokost. Bagefter stod den på den trælse lange rejse hjem..
Alt i alt har det været en super dejlig weekend. Det var skønt at komme lidt væk hjemmefra og få nogle hyggedage med både Anna og min veninde <3
Her kan i se lidt billeder fra vores weekend.

11287441_10153901776729068_1779110572_o
IMG_1372IMG_1416

11258452_10153901777484068_1015646117_o
bs
11297287_10153901762764068_150078546_o

Min smukke kjole er fra www.aftertherobes.dk og kan købes lige HER!

Mys M!

6 kommentarer

 • Anonym

  Hvad koster dit kamera, og kan du anbefale det❓❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har fået det af min far, så jeg kender ikke til prisen. Men jeg er rigtig glad for det! Det tager nogle super gode billeder og er samtidig nem at finde ud af :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ved du hvor Annas kjole er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ayan

  Hvilket kamera bruger du at tage dine billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vi har haft indbrud!