Så svar mig dog igen!

Jeg er ødelagt…

DSC_0101

Det her bliver nok det mest personlige indlæg, som jeg nogensinde kommer til at skrive. Jeg værner meget om mit privatliv, men jeg har simpelthen brug for at komme ud med det her, så jeg kan give ordentlig slip…
Som de fleste af jer nok har fået med, så var Kasper og jeg begyndt at se hinanden igen. Jeg vidste godt, at det var en kæmpe chance at tage, for jeg risikerede at stå med et knust hjerte én gang til – og det er det jeg gør nu… Jeg er vred, frustreret og knust på samme tid. Jeg føler mig inderlig ødelagt, og kan slet ikke forestille mig, at jeg kommer til at smile igen. Det kan godt være at forelskelse er den bedste følelse i verden, men et knust hjerte er også bare den største smerte nogensinde. Jeg har grædt, haft ondt og ingenting spist i fem dage nu. “Det hele bliver bedre med tiden”, ja det ved jeg godt, men lige nu kan jeg slet ikke se mig ud af det. Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg vågner og det ikke gør så vanvittigt ondt indeni. Lige nu er hver time en kamp og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst, har haft det så dårligt…
Jeg har lært det på den hårde måde. Jeg var nødt til at give det en chance til for min egen skyld, men lige nu er jeg godt nok i tvivl, om det var smerten værd. Jeg forstår ikke hvorfor jeg skal igennem det her gang på gang, når jeg er villig til at give så meget af mig selv. Jeg føler ikke at jeg fortjener det her, og alligevel så sker det for mig. Nu må jeg blot forsøge at komme videre og finde mig selv igen. Det bliver en hård kamp, men jeg skylder mig selv at gøre det.
Det her bliver sidste gang, at jeg skriver om Kasper. Jeg er nødt til at give slip nu….

Mys M!

18 kommentarer

 • Alma

  Hej Malene, jeg kender følelsen, men som alle siger det bliver bedre, men det er svært at føle lykke og glæde i livet. Jeg er selv i sammen fase og der nu gået 2 mdr og jeg føler stadig savner og uforståelsen for hvordan han kunne gøre det. Jeg tror først man kan give helt slip når man får svar på hvad man gjorde forkert, men selvom inderst inde godt ved det ikke er ens skyld.
  Men jeg ved du nok skal klare den ☺️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Marlene, jeg læser dine indlæg om dit knuste hjerte, og jeg sidder med tåre i øjenene. Jeg har været igennem det samme, og er stadig i det. Hvis man skulle bskrive følelsen fra 1-10 ville den være langt ude af skalaen. Det er forfærdeligt. Et knust hjerte, det svært at hele igen. Folk siger det tager tid, og de har ret. Men de aner bare ikke hvor hårdt det er at vente, for man føler tiden står stille. Ens verden ramler sammen fordi man mister en man elsker, og man holder ikke bare lige op med at elske persoenen fordi det er ovre. Jeg vågner stadig om natten og har haft drømme om den gang vi var sammen, jeg har grædt i søvne og vågner med tårene ned af kinderne. Det gør ondt at høre at du er så ked af det, for det fortjener igen..jeg ved hvordan det er og hvor forfærdeligt og ubeskrivelig følelse man har i kroppen. Jeg håber så inderligt du tilbringer tid sammen med dine vendinder og at du har nogle at snakke med for det er det der er vigtigts. Snak om det, snak om hvor meget du holder af ham, få alt ud. Så det nemmere at rejse dig igen. Du stærk husk det, kæmp. Tusind tanker til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det er ikke en rar følelse nej. Jeg “kom også til” at gå tilbage til en fuser for nogle år siden, og det kommer der aldrig noget godt ud af. Jeg var ULYKKELIG, og det tog mig flere måneder at komme over ham. Den dag i dag, er jeg bange for at binde mig med nogen fyre, fordi jeg er rædselsslagen for om jeg skal have mit hjerte knust engang til. Det er jo både en god og en dårlig ting at jeg er det.. Men den dag i dag, tænker jeg KUN på mig selv.. Hvad er bedst for mig (og ikke for ham).. Hvordan har JEG det? .. Er han det værd? ..
  og NEJ, de er overhovedet ikke det værd, hvis man sidder tilbage med et knust hjerte.

  Det jeg gjorde for at få det bare “lidt” bedre efter brud nummer 2, var at tage et stykke papir og skrive ALLE de dårlige ting ned, som min eks havde gjort eller sagt igennem tiden. Dette var en øjenåbner for mig, og det fik det til at være en smule nemmere, for når man læste det stykke papir, tænkte man “Hvorfor fanden var jeg egentlig sammen med ham?”.

  Malene, jeg er sikker på at du er en stærk pige, og at du ved at du fortjener SÅ meget bedre, end én som får dig til at græde i flere dage..

  “Once you recognise your worth, you’ll stop giving people discounts” :)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Se denne kort film ‘After Us’ (http://youtu.be/iOFI213MuKM), den kan måske hjælpe lidt, på at komme igennem det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hey malene det er jeg rigtig ked af at høre trode i var ved at få det godt sammen igen men det kan jeg læse mig frem til at det har i ikke kender godt føles har selv vært der og det er pisse svært at komme vider og få det godt igen men lige pludselig får du det godt igen er rigtig ked af på sine vejen knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Man kan komme med så mange smarte kommentar om hvordan du kommer videre, men lige fedt hjælper det, for det er kun dig og dit hjerte der kan fortælle hvornår. Giv dig selv fred og ro og værn om dig selv :) alle brud er hårde og ja .. Det et helvede. Der er en mening med det hele, selvom det måske ligger langt væk fra ens tanker når man er trist. Tænk på dig selv og gør noget godt doe dig selv. Den kærlighed alle søger skal nok komme en dag. Er sikker på du er en stærk pige selvom du måske føler dig svag. Men husk altid på hvad der ikke dræber dig, gør dig stærkere :)

  Bare tænk det er synd og skam for ham at smide diamanter væk, men engang kommer der en der bare lige er dig, og du er hans prinsesse. Lever look back ;) og lev livet og vær sammen med dine veninder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Hej Marlene det er godt nok synd for dig men jeg hved at du vil komme videre du er stærk knus christie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Men det er jo bare det værste, det dér med at lære noget af det, for man vil jo gerne være præcis ligeså åben og naiv næste gang man møder en sød fyr, eller er det bare mig ???

  Det gjorde faktisk rigtig ondt at læse det her indlæg, for det går lige ind i de minder man selv går og har med sig. Jeg håber at han uanset hvad opfører sig anstændigt overfor dig. Der er bare ikke noget værre end folk, som ikke er i stand til at sætte deres egne behov til side, selv når de kan se hvor meget det ødelægger et andet menneske.

  Smukke Malene, kæmp! Vi tror på dig, jeg gør i hvert fald. Og du skal huske, at det ikke er fordi der er noget i vejen med dig, at du står i den her situation, så du må ikke lade oplevelsen lukke dit hjerte fremover <3

  Varme tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  åh Malene det er jeg ked af at høre. Håber og tror du nok skal klare den. Love herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dig skat <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ej hvor er det syndt for dig. Du er stærk og håber du kommer godt videre. Held og Lykke❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Malene.
  Jeg er ked af det, der er sket med dig og føler med dig.
  Jeg har selv stået i den situation engang, med knust hjerte, intet spist eller noget som helst.
  Men det som jeg gjorde for at komme ud og få det godt igen. Gjorde at jeg begyndte at træne, for at få alle mine agrationer ud og være mere social med mine venner og veninder og der efter fil jeg det bedre. :)
  Men det som du burde lige nu, se noget sex and the City, spis noget ben and jerry’s is og ringe til nogle veninder og bare hygge med dem og fået snakket om alt. Husk du har dine veninder, til at være for dig.
  Håber du kommer op hesten igen.
  Hilsen Line.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Malene. Jeg vil bare sige, jeg føler din smerte så meget og sidder i helt samme situation. Min kæreste igennem mere end 5 år, gik fra mig for et par uger siden. Det gør så ondt, at ord ikke kan beskrive det. Det er en følelse man aldrig ønsker for nogen anden, at de skal føle.. Måske bliver det nemmere med tiden, måske ikke. Det giver i hvert fald en masse ar på sjælen. Jeg ønsker dig alt godt og håber du får det bedre på et tidspunkt. Lige nu er det bare ubeskriveligt svært og det kan man ikke ændre på. Der findes desværre ingen kur mod et knust hjerte, om end man ville ønske der gjorde. Sender et kram i din retning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Årh:/
  Aldrig gå tilbage til en fusser men jeg forstår godt At du gav ham en chance til:/
  Take your time. Den eneste ene er der ude selvom du ikke tror på det lige nu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kender det alt for godt, alt det du beskriver har jeg selv stået i – her et år efter, har jeg stadig de dage hvor hele verden føles trist og grå, hvor alt jeg gerne vil, er ham. Tiden læger alle sår, men det fjerne ikke arrene. :)
  Håber det bedste for dig Malene! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Hvad får du ud af at ødelægge din krop ved ikke at spise i så mange dage og græde? Det løser intet! Fokuserer på at få det godt med dig selv og få dine tanker væk, mødes med en veninde, få lagt neglelak, spis noget du godt kan lide og se en sjov serie. Jeg har selv været igennem det samme så mange gange med den samme person og til sidst finder man bare ud af at det ikke er det værd. Du har hele livet foran dig og når du engang er lykkelig gift og mor til to så tænker du tilbage på dette her og undrer dig over hvorfor du ikke havde brugt din tid og energi mere fornuftigt. Vær stærk, jeg ved godt at det er hårdt i starten men det bliver nemmere når du fokuserer på dig og ikke på jer eller ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv for dig men føler med dig! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så svar mig dog igen!