Jeg er ødelagt...

Tak ♡

hjerte

Jeg vil blot sige tak for de mange søde og opmuntrende beskeder, som jeg har fået efter mit indlæg igår. Jeg har ikke haft overskud og energi til at svare på dem allesammen, men jeg har læst hver og en – og det betyder mere end i lige tror! Selv de mindste ting kan hjælpe i disse tider, så det er virkelig overvældende, at så mange af jer har brugt tid på, at sende mig en tanke. Af hjertet tak <3
Der kommer nok til at være en smule stille på bloggen i de kommende dage, men jeg lover at vende tilbage, så snart energien er til det. Jeg håber at i forstår..

Mys M!

2 kommentarer

  • Malene

    Jeg kan godt forstå du ikke har så meget energi og du har brug for lidt ro i hoved masser af tanker til dig søde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tove

    Så lidt alt for dig Malene!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er ødelagt...