Min nye favorit app!

Min weekend

IMG_1437

Jeg har faktisk haft en god weekend.. Det er første gang i lang tid, at jeg har været ude af min seng og rent faktisk hygget mig. I fredags tog min mor mig med ud at løbe for første gang i lang tid. Det var så fysisk hårdt for mig, fordi jeg slet ingen energi havde. Samtidig kan jeg slet ikke høre musik lige for tiden, da alle sange i hele verden kan få mig til at græde, så jeg løb afsted med mine egne tanker. Idet vi løber op i indkørslen, bryder jeg fuldstændig sammen.. Løbeturen fik sat gang i en masse følelser, og jeg kunne ikke holde det i mig. Jeg sad drivvåd (fordi det regnede) i indkørslen i en halv time sammen med mor, og gav slip på alle de tåre, som jeg havde forsøgt at undertrykke hele dagen. Det var virkelig befriende! Om aftenen kom min søster hjem, og vi sad hele familien i stuen og så en god film.
Lørdag morgen stod jeg tidligt op – og lagde make-up for første gang i halvanden uge og tog noget smart tøj på. Det var virkelig dejligt at kigge sig selv i spejlet, og rent faktisk se menneskelig ud igen. Hele dagen tilbragte jeg sammen med mine forældre i Tyskland. Vi var til designer outlet, hvor jeg også fik trøsteshoppet en smule. Om aftenen hyggede vi igen hele familien med god mad og spil – og jeg har rent faktisk spist af lyst i denne weekend.
Søndag morgen vågnede jeg op til en besked fra min veninde Carina, som skrev at jeg lige så godt kunne stå op og få noget tøj på, for hun ville hente mig om en time og tage mig med ud på en lang gåtur. Det var skønt at komme udenfor og få noget frisk luft! Efter gåturen fik jeg sendt en ansøgning til mit drømmestudie – så i må meget gerne krydse fingre for mig <3
Nu vil jeg ligge mig ind og se et afsnit SATC, inden jeg skal på endnu en løbetur med mor. Jeg håber at i allesammen har haft en dejlig weekend!

Mys M!

5 kommentarer

 • elisabeth

  Hvad er drømmestudiet ? Krydser alt hvad jeg har :-)

  Det er dejligt at høre du er ved at få det bedre. Ved det er underligt, men man føler sig så involveret når man læser nogens blog. Tror efterhånden jeg er herinde hver dag, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Dejligt at høre, at du følger trofast med! :-)
   Jeg skal nok lavet et indlæg omkring mit studie på et tidspunkt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Malene
  Hvad er dit drømmestudie? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg skal nok lavet et indlæg omkring mit studie på et tidspunkt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvad er dit drømme studie? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min nye favorit app!