Livet med allergi!

Kend den på knækket!

Dette indlæg er ikke for at støde nogen, men det er altså okay, at man ikke elsker alt ved sin krop! Vi har allesammen nogle ting, som vi ikke er helt tilfredse med. Jeg er ofte blevet drillet med min næse, den har nemlig et knæk, en bue, en forhøjning – kald det hvad i vil, og det er efterhånden blevet mit kendetegn. Jeg er blandt andet blevet kaldet Fru Houlberg – kend den på knækket. Det har aldrig generet mig på nogen måde, for synes egentlig ikke at den er så slem, og det kunne da være meget værre! Men her forleden dag da jeg sad og kiggede min instagram profil igennem, gik det pludselig op for mig, at jeg faktisk har rigtig mange billeder derinde, hvor man kan se hele min profil. Og hold nu op hvor er det knæk bare stort! Jeg har aldrig rigtigt lagt mærke til det før nu, og nu kan jeg ikke undgå at ligge mærke til det hele tiden! Hvis ikke i har bemærket det før, så se billederne herunder…

kend den på knækket

Jeg synes virkelig det er slemt! Men igen, så ser man næsten altid tingene meget værre på sig selv. Det håber jeg ihvertfald! Næsen kommer fra min mors familie, og vi er en del der har været så heldige, at blive født med dette knæk – vi kalder det for “Sandgaard næsen” ;-) Selvom det måske ikke er den flotteste næse, så er det min næse, og jeg vil aldrig overveje at få den opereret anerledes.
Dette indlæg var måske ikke lige det klogeste at lave, nu kommer i sikkert også til at ligge mærke til min “fine” næse i fremtiden..

Mys M!

15 kommentarer

 • Emma

  Jeg har selv en næse som ligne din ret meget. Jeg har næsen fra min fars side, og mine fætre kan godt lide at lave sjov med det, det synes vi alle sammen bare er meget sjovt! Det er sådan mit kendetegn..

  Du er en meget smuk pige Malene, også med den næse!

  Vi har bare ben i næsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Haha ja det er lige præcis det vi har! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MCK

  Jeg kan godt li’ din næse
  Min egen minder meget om din. Har endda også fået en del bemærkninger på den bekostning. Men Malene den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske betyder det bare, at du er en kvinde med ‘ben i næsen’ ;)
  du er ihvertfald smuk :)
  Jeg har selv lige postet et indlæg om kroppen og om, at acceptere og nyde sin krop, i dets forskellige facer :)
  http://fashionmom.dk/2015/06/idealkrop-morkrop-min-krop/
  Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Synes slet ikke din næse er slem, har set mange som har en meget stor næse med et større knæk. + Jeg elsker når folk har et eller andet som ikke ser helt perfekt ud. De små skævheder er charmerende og gør os unikke :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Jeg har ikke lagt mærke til det. Og keg har selv en bule på min næse. Men sådan ser jeg bare ud og jeg vil ikke ender det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har godt lagt mærke til den, men det er fordi, at jeg også selv har en “stor” næse. Jeg har altid synes, at det er flot, at de bruger billeder tager fra siden, da man kan se, at de har accepteret det på den måde. Jeg selv kan ikke lide, at få taget billeder fra siden af, men når jeg ser folk som dig, kan jeg ikke undgå, at blive lidt gladere for min næse selv. Du er så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har faktisk altid elsket din næse. Lige siden jeg så dig i paradise tror at næsen er ligesom når dem med glat hår vil ha krøller og omvendt. Beundre dig for at lade din næse være som den er om folk så kan li den eller ej. Syntes faktisk at den er flot‼️ men også fordi den ser anderledes ud sad og snakkede med min mor en dag omkring næser hvor jeg faktisk sagde at jeg godt kunne tænke mig en næse med et “knæk” da jeg syntes at det ser vildt fedt ud men kan faktisk også godt forstå hvis folk med et “knæk” kan være lidt træt at det. Keep going Malene du er sk*de sej❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hvor er du sød! Jeg hader heller ikke min næse, den er en del af mig, og jeg lader den være som den ser ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har lagt mærke til det Malene! Men det er faktisk pænt til dig, selv om du nok ikke selv kan se det, men passer til dig og det gør dig rigtig vidunderlig!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fedt indlæg! Tænkte lige “åh nej nu kommer et brok indlæg”.. Men fedt du står ved det og ikke vil ændre det! Sådan skal det være. – og jeg synes bestemt heææer ikke det er slemt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Penille

  Jeg syntes du er virkelig smuk, og er faktisk jaloux på din næse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kan ikke se det du er smuk som du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det skal du bestemt ikke være ked af eller tænke over, selvom det er svært har os den næse og have en gang overvejet en operation, men fuldfører det nok aldrig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Livet med allergi!