Kend den på knækket!

Åh nej, nu kommer de igen!

DSC_0021

Jeg lå igår aftes i min seng, efter en dejlig aften sammen med min familie. Jeg ville lige hygge mig med at afsnit af SATC, da jeg pludselig hører en mega træls lyd! En træls summen for mine øre og rigtig nok, jeg spotter en myg oppe i loftet. Jeg hader myg! Det er simpelthen et af de mest trælse dyr. De både larmer og stikker, jeg kan slet ikke se, hvad de skal gøre godt for! De gør jo absolut intet godt med deres tilværelse. Jeg er typen der er let modtagelig over for myggestik – myggene ELSKER mig. Deres store kærlighed til mig er bestemt ikke gengældt! Jeg har faktisk stadigvæk nogle ar på mine ben, fra da jeg var i Mexico. Der var simpelthen så mange myg dernede, og jeg havde myggestik overalt på mine ben. Jeg har samtidig ingen selvkontrol, så jeg kradsede og kløede i dem hele tiden, hvilket har resulteret i nogle grimme ar! De fleste af arene er heldigvis forsvundet igen med tiden, men jeg har stadigvæk nogle tilbage.
Jeg hader virkelig myg! Jeg er super glad for at solen endelig er kommet frem, og jeg nyder det virkelig i fulde drag. Men sol og sommer er desværre også ens betydende med myg – hvilket jeg bestemt ikke er tilfreds med!

Mys M!

9 kommentarer

 • Alberte

  Jeg skære lime i skiver og ligger på en tallerken i alle mine vinduger og lige ved siden af min seng, det virker for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Myggene elskede også mig indtil jeg fødte min datter, det er otte år siden og jeg får stadig kun et par stykker om året, så måske bliver du lige så heldig når du får en bebs :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna a

  Myggene elsker virkelig også mig server så sygt træls

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt når ens fyr har kaldenavnet “myg”.. Hver gang man siger man ikke kan fordrage de kræ kommer altid kommentaren “kan du ikke lide mig?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvis bare myg sugede fedt! Som prikken over i’et, er jeg så sygt bange for dem, at man skulle tro det var løgn. Kunne høre en myg, men ikke se hvor den var, så kunne ikke falde i søvn og var nødt til at relocere til sofaen i stuen.. SKØN NATTE SØVN, not

  I det mindste er jeg ikke bange for ederkopper til gengæld :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Årh stakkels dig! Kan forestille mig at de varme sommernætter ikke er lette for dig :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Har fået 12 mygstik på 2 dage de elsker også mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kend den på knækket!