Det jeg frygter allermest...

Jeg føler mig gammel!

DSC_0030

Jeg føler mig virkelig gammel nogen gange! Jeg har tilbragt min weekend hjemme på sofaen med en masse gode film, imens flere af mine venner har festet løs til blandt andet Distortion. Fredag tilbragte jeg sammen med hele min familie i anledning af farsdag, hvor vi var ude og bowle og spise lækker mad, mmh. Jeg hyggede sammen med min søster lørdag, og jeg har haft den hyggeligste og perfekte weekend! Men det slog mig bare lørdag aften, da jeg lå i mit nattøj kl.20 og så “Rundt på gulvet”, imens facebook statuserne væltede ind omkring diverse fester og byture. Jeg gider ikke rigtig byen længere, og sådan har jeg haft det i lang tid! Jeg synes bare ikke at det er specielt sjovt længere, med mindre at der er en særlig anledning til det. Jeg foretrækker langt hellere at hygge med en god veninde eller min familie, men jeg er jo kun 24! Er det ikke alt for tidligt at jeg vælger hyggesokker og spil, frem for fest og ballade? Måske er jeg bare ved at blive voksen ;-) Én ting er ihvertfald helt sikker, jeg havde en meget bedre søndag uden tømmermænd, end mange andre på min alder.

Mys M!

16 kommentarer

 • Karina

  Jeg ved lige hvordan du har det! Jeg er 21 og gider faktisk ikk tage i byen mere, det er de samme mennesker der går i det samme tøj hver weekend. jeg vil hellere være sammen med familiens kærester. Det er meget hyggeligere! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil også hellere ligge der hjemme, og jeg er altså bare lige blevet 20.. Og det er nogen gange træls, fordi min kæreste rigtig tit er afstedkommer :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Da jeg var 24 havde jeg lige født mit andet barn, så det gav sig selv :wink:
  Elsker en god fest, men det at tage i byen er bare ikke så sjovt længere.
  Jo på vores årlige tøsetur til kbh :heart_eyes:
  kbh vi ses på torsdag :sunglasses: :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  For mig kommer det i perioder. Nogle gange er jeg i byen hver weekend, andre gange højest en gang hver tredje måned :) og jeg er endda kun 22 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabitha

  Hej Malene. Jeg stiller tit mig selv det samme spørgsmål!! Jeg er kun 21, og jeg føler også noglegange, at jeg er alt for und til allerede, at syntes byen er kedelig! Jeg vil også meget hellere være sammen med min familie, i weekenderne, end at feste. Jeg tror det er meget normalt, faktisk :-) Når man bliver lidt ældre, begynder man at værdsætte livet på en anden måde, og finde ud af at livet ikke kun handler om fest og druk. Jeg elsker stadig mit liv, trods jeg ikke rigtig går i byen!! Syntes bare du skal nyde det, og huske på, at du da i hvertfald ikke er gammel! :-) rigtig god aften til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er med dig!
  Foretrækker også en dejlig slap-af-weekend, hvor der er tid til film og lækker mad. Jeg er lige fyldt 25, og jeg tror bare, jeg har fået min dosis af vilde byture. Men jeg nyder også, når der engang imellem er en god fødselsdagsfest eller andet lidt ekstraordinært :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Lige præcis! Hvis det er til en særlig anledning, så vil jeg selvfølgelig gerne afsted :-) Men ellers synes jeg virkelig bare, at det er spild af min weekend…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ja, jeg føler virkelig også, jeg spilder min weekend. Ikke mindst dagen efter, som faktisk er helt ødelagt ift. Tømmermænd :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Jeg hat det på sammen måde og jeg er 25. Jeg elsker at hygge sammen med min familie og venner. Det er meget bedre end at gå i byen
  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg har det på samme måde, jeg er 21 og jeg vil også langt hellere tilbringe mine weekender på sofaen, med familen, eller veninder ;-) jeg tror det er forskelligt fra person til person hvornår man er færdig gned at rend i byen hver weekend :-) bare rolig du er helt normal :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Haha det er jeg glad for at høre! Og jeg tror også at det er meget individuelt, hvornår man pludselig finder andre interesser end byen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg har det på helt samme måde som dig. Jeg vil også 100 gange hellerede bruge fredag og lørdag på hygge og afslapning, end at feste og gå i byen. Og synes bestemt ikke det er for tidligt eller mærkeligt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Lige præcis! Foretrækker også hundrede procent at bruge min weekend sådan :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Elsker dig Malene
  Du er på ingen måde gammel du er bare dig selv❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det med at føle sig gammel selvom man er ung kender jeg godt. Jeg er dog kun 20 og har de sidste 2 år ikke rigtigt gidet bylivet. Og når jeg endelig er afsted ender jeg tit med at tage tidligt hjem eller bare sidde og glo det meste af aftenen imens alle andre danser og alt muligt så du skal ikke føle dig helt alene i verden ihvertfald

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er godt at høre, at jeg ihvertfald ikke er den eneste!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det jeg frygter allermest...