Jeg føler mig gammel!

Vind i håret!

I lørdags lokkede jeg min søster til at tage billeder af mig, som jeg skulle bruge i løbet af den her uge. Jeg tager oftest flere billeder af gangen, så jeg løbende kan forberede mine indlæg og opslag diverse steder. Vejret var super lækkert i søndags – solen skinnede og himlen var blå. Det var perfekt til at tage nogle fine billeder ude i haven, lige bortset fra at det blæste en halv pelikan! Mit hår flavrede til højre og venstre og hang fast i min lipgloss hele tiden, det var slet ikke til at styre! Det lykkedes os at få taget nogle fine billeder, men der kom dælme også mange sjove med. Blandt andet det her – jeg ligner jo Pocahontas på den der klippetop!

DSC_0052

DSC_0099

DSC_0100

Udover det ustyrlige hår, så var det virkelig koldt at stå i så lidt tøj. Hvilket også tydeligt kan ses på mit ansigtsudtryk og de mange gåsehud overalt på min krop! Haha, kan ikke lade være med at grine, dette er et tydeligt eksemplar på bagsiden af medaljen. Der ligger hårdt og mange timers arbejde bag hvert indlæg, men jeg nyder det nu alligevel – og så fik min søster sig da også et godt grin ;-)

Mys M!

 

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg føler mig gammel!