Jeg er så nervøs!

Jeg er færdiguddannet!

Igår var jeg til min sidste og afsluttende eksamen. Jeg var  nervøs inden jeg skulle ind! Jeg bliver altid ramt af nervøsitet, inden jeg skal ind til en eksamen. Mit hjerte banker afsted, og jeg er altid på renden til at græde. Jeg var den allersidste der skulle op igår, og jeg havde været tidligt oppe på skolen, for at støtte AM da hun skulle op nogle timer før mig. Jeg havde altså siddet på skolen i tre timer og overværet de andres eksamen – det var ekstrem nervepirrende! Til sidst blev det min tur til at komme ind. Heldigvis var min vejleder godt klar over, at jeg var vanvittig nervøs, så han fik hurtigt lettet stemningen ved at lave sjov og få mig på andre tanker – og det hjalp! Efter det første minut var overstået, var nervøsiteten fuldstændig væk. Min præsentation gik som den skulle, og jeg var tilfreds da jeg forlod lokalet. Efter ti minutter blev jeg kaldt ind igen, og jeg vidste ærligt ikke hvad jeg skulle forvente. Da min vejleder så glad kunne fortælle mig, at jeg havde fået et flot 10-tal, blev jeg ovenud lykkelig! Dén havde jeg alligevel ikke set komme. Så nu kan jeg glad og tilfreds holde sommerferie med god samvittighed, det er så skønt!
Efter eksamen tog vi hjem til AM og fejrede vores resultater med en kold mokai. Det er så underligt, at vi nu kan kalde os for markedsføringsøkonomer. Jeg har tvivlet flere gange undervejs, om jeg nogensinde ville kunne gennemføre dette studie. Der har været så meget i mit privatliv, at overskuddet til mit studie ikke altid har været der. Men jeg er færdig nu, og med en flot karakter. Jeg er glad!
Om aftenen hyggede jeg med mine forældre på terrassen med lækker mad. Vi sad derude næsten hele aftenen, fordi vejret simpelthen var så lækkert! Så jeg havde en virkelig god dag :-)

11289929_10153970610459068_1247925732_n

Mys M!

8 kommentarer

 • Julie

  Hej
  Stort tillykke med det!
  Hvem er AM, jeg ved det ikke da jeg ikke har fulgt med i så lang tid, men vil blive ved med at følge med på din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Stort tillykke Malene Du virker som en fantastisk person, og du er vildt smuk❤️ Ser Paradise sæson 9 forfra, elsker den☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Tusind Tillykke med den flotte tal! Jeg er stolt af dig! ♡

  Du er og bliver mit forbillede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hej Malene❤
  Kæmpe TILLYKKE med uddannelsen. Er glad på dine vegne❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tresor

  Stort tillykke, Malene! Efter alt det du har været i gennem. Det er så velfortjent! Thumbs up for you! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er så nervøs!