Så kom dog videre!

Min uddannelse

Der er flere af jer som har spurgt ind til, hvad min uddannelse præcis går ud på og hvad den kan bruges til. Jeg er nu færdiguddannet markedsføringsøkonom, og uddannelsen har kun taget 2 år. Derfor har jeg også valgt at læse videre efter sommerferien, og tage en professionsbachelor i international handel og markedsføring. Det giver mig flere jobmuligheder i fremtiden, og samtidig ønsker jeg at lære noget mere teori, inden jeg skal ud og arbejde.
Uddannelsen kan bruges til at arbejde inden for markedsføring – titlen siger også lidt sig selv ;-) Uddannelsen er meget bred og giver blandt andet også jobmuligheder inden for projektledelse. Jeg har været rigtig glad for mit studie, men det har været svært for mig på mange områder, da jeg i sin tid valgte at tage gymnasiet. Alle fagene på dette studie har været nyt for mig, og det havde været en stor fordel, hvis jeg havde valgt handelsskolen den gang. Men det var muligt for mig at gennemføre, jeg havde blot behov for at læse lidt ekstra, da alt teorien og modellerne i denne uddannelse var nyt for mig.
Jeg har alt i alt været glad for mit studie, og samtidig har det været utrolig overskueligt, at den kun tager 2 år. Jeg er ikke specielt god til at gå i skole, da jeg hader at sidde stille på en stol, og lytte på en underviser dag efter dag. Jeg foretrækker helt klart at arbejde, men er også godt klar over, at jobmulighederne bliver større og bedre, hvis man har en uddannelse med sig.
Dét jeg har været mest glad for ved mit studie, er de nye venskaber jeg har fået. Jeg mødte AM (Annemette) for første gang på vores første skoledag, og jeg er sikker på, at hun er blevet en veninde for livet! Udover hende har jeg også mødt en masse andre skønne mennesker, så forholdene i min klasse har været rigtig gode. Og alle tog imod mig med åbne arme – måske nogle enkelte med fordomme, men ikke noget jeg har mærket til.
Som i kan se nedenfor, så har vi dog ikke altid været lige seriøse i skolen ;-)

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 23.52.42

Mys M!

5 kommentarer

 • Caroline

  Hej Malene super fedt indlæg. Jeg er selv igang med markedsføringsøkonomen og synes det var inspirerende at læse hvad dine tanker omkring hvad du vil bagefter er. Jeg er selv i tvivl om hvad jeg skal bagefter, men det må jeg finde ud af om et års tid. Så jeg glæder mig til at følge med i det du skal igang med efter ferien. Jeg kan kun give dig ret i at handelsskolen havde været et meget bedre udgangspunkt – jeg kommer også selv fra gymnasiet og kan mærke dem med handelsskolebaggrund har lidt nemmere ved nogle af tingene.. Jeg har dog et enkelt spørgsmål til dig: i hvilken virksomhed var du i praktik og er det noget du kan anbefale i forbindelse med praktiksøgning. Mvh Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Dejligt at du fandt mit indlæg interessant :-)
   Jeg var i praktik hos Meldgaard i Aabenraa, som er en virksomhed der beskæftiger sig med lidt af hvert. Det var rigtig svært at finde noget i Kolding og omegn, så jeg valgte at søge i Aabenraa. Jeg var glad for at være der :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Stort tillykke med at du er blevet færdig med uddannelsen, på trods af alting, og så med den flotte karakter. Jeg krydser fingre for det næste uddannelses forløb bliver fedt for dig, eller i hvert fald bare lidt nemmere på det personlige plan :) <3 det fortjener du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Malene. Hvornår var det du skulle på ferie med hende AM?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det skulle vi have været i maj, men det er blevet rykket til august :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så kom dog videre!