Vind en rejse til London Fashion Week!

Fraklip på bloggen #2

Jeg har lavet et indlæg med frasorteret billeder én gang før (Find det lige HER), og eftersom at jeg fik en masse positiv respons, har jeg besluttet mig for, at jeg for fremtiden vil dele mine sjove billeder med jer. Jeg har fået samlet en stak til jer igen, så enjoy!

DSC_0054

DSC_0035

DSC_0047

DSC_0069

DSC_0028

DSC_0066

DSC_0045

Mys M!

2 kommentarer

 • Thea

  Hvor kan man købe den Jumpsuit du har på, på billede 6? jeg er helt forelsket! :O <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Den er også bare så fin! Den er fra en hjemmeside, som desværre ikke eksistere mere :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind en rejse til London Fashion Week!