Hvordan har jeg det?

10 hurtige fra igår!

– Jeg startede dagen ud med et smut til Aabenraa, og på vejen hjem så jeg en hund rende rundt midt ude på vejen. Den løb ud foran alle biler og der var ikke nogen ejer i nærheden. Jeg brugte derfor tre kvarter på at få “fanget” den her hund, og fik ringet efter dens ejer. Det var noget af en kamp, da den bare løb rundt (og stærkt!), men det lykkedes mig da til sidst, og ejeren var meget taknemlig!

– Jeg var selvfølgelig med mor oppe og stemme.

– Jeg fik pudset halvdelen af alle vinduer herhjemme. Det skal lige siges, at vi har virkelig mange vinduer og franske døre herhjemme! Jeg havde lovet min mor at gøre det siden jeg flyttede hjem, så det var vidst også på tide ;-)

– Søs og jeg var med mor i Kolding, da hun skulle til hendes sidste eksamen inden sommerferien. Hun gik op og fik et flot 10-tal, så det var bare super flot!

– For at slå tiden ihjel inden min mor skulle op, kørte søs og jeg til Christiansfeld udelukkende for komme i Meny. Vi har nemlig hørt rygter om, at de er den eneste butik tilbage i Danmark, som sælger Sun Lolly med appelsinsmag. Vi fandt dem desværre ikke!

– Efter eksamen kørte vi til Fredericia for at løbe Alt For Damernes Kvindeløb, hvilket var super hyggeligt trods det dårlige vejr.

– Jeg blev genkendt under løbet, hvilket faktisk var rigtig ubehageligt, eftersom at jeg lød som en prustende flodhest. Det er ikke altid lige sjovt at være en offentlig person ;-)

– Jeg sang højlydt med på sangene i bilen. Det er skønt at jeg kan høre musik igen, uden at bryde fuldstændig sammen.

– Jeg modtog min længeventede pakke fra Nelly, og brugte aftenen på at prøve tøj og sko sammen med søs.

– Jeg fulgte også valget hele aftenen, og sov derfor også først kl.2.


løb1
løb2

 

Husk at i kan følge mig på snapchat: m.sandgaard <3

Mys M!

2 kommentarer

 • Lærke

  Jeg så Sunlolly med appelsinsmag i Meny i dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ej hvor er du heldig! Jeg håber virkelig, at jeg snart finder dem et sted :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvordan har jeg det?