Det skal vi kvinder IKKE gøre!

Jeg ønsker mig…♡

Jeg har en laaaang liste over en masse ting, som jeg virkelig godt kunne tænke mig, at tilføje til min garderobe her til sommer. Jeg trænger virkelig til at shoppe igennem, og de her 10 ting, står øverst på listen lige nu. Jeg er helt vildt med kimonoen (Nr.1), min søster har købt den, og jeg blev forelsket i den lige med det samme! Jeg er også blevet helt pjattet med rullekraver, både som top og kjole. Det er blevet vildt moderne, og jeg er ihvertfald hoppet med på bølgen! Bukser med hul ved knæet er jo det helt store lige nu. Jeg har selv et lyst par, og jeg elsker det rå look som bukserne giver. De bryder fint min ellers meget feminine stil.

nelly ønsker

Nr.1 / Nr.2 / Nr.3 / Nr.4 / Nr.5 

Jeg er helt pjattet med de stribet bukser, et par dejlige og smarte afslapningsbukser! Lige som på billedet, ville de passe super godt sammen med mine hvide Nike og en sort top. Jeg ønsker mig også en cowboyjakke i år. Det ved at være en del år siden, at jeg sidst har haft en cowboyjakke, men jeg savner faktisk at have en. Jeg kan godt lide den her (Nr.7), da den er meget lys og igen en smule rå i looket.
Alle tingene koster under 300 kroner, så det er da til at overskue – selvom jeg nok ikke får købt det hele. Men man har jo lov til at ønske ;-)


Nelly ønsker 2

Nr.6 / Nr.7 / Nr.8 / Nr.9 / Nr.10

 

DSC_0014

Min sorte fine top er forresten på tilbud inde på Nelly lige nu til kun 115 kroner! I kan finde den lige HER <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det skal vi kvinder IKKE gøre!