Jeg ønsker mig...♡

Mit kære hår ♡

Der er altså ikke noget bedre at blive forkælet hos frisøren! Jeg fik gjort mit hår lækkert og sommerklart i mandags. Min frisør ligger i Middelfart, og selvom det er et pænt stykke væk fra Rødekro, så er det hele køreturen værd! Min frisør hedder Methe og hun er simpelthen så dygtig, og jeg stoler på hende hundrede procent. Hun er rigtig god til at ramme den hårfarve, som jeg virkelig gerne vil have. Normalt plejer jeg at få en helfarve i bunden, men jeg er en smule træt af at det ligner, at jeg har en “hjelm” på hovedet, når jeg er nyfarvet. Så den her gang valgte vi reflekser, og jeg er SÅ glad og tilfreds med resultatet. Det ser meget mere naturligt ud og jeg er vild med det!

11657259_10154005706089068_1756237397_n

Methes salon ligger som sagt i Middelfart, By Maise, og hun kan varmt anbefales. Jeg kom i kontakt med hende, da jeg boede i Kolding. På det tidspunkt arbejde hun også i en salon i Kolding, men har netop åbnet hendes egen salon i Strib (en lille by lige ved Middelfart). Salonen er simpelthen så hyggelig! Tog lige en masse fine billeder, så i kunne se den :-) Tag et kig på hendes hjemmeside lige HER <3

DSC_0002

DSC_0037

DSC_0014

DSC_0006

DSC_0024

DSC_0035

11647283_10154000808704068_726527592_n

Mit extensions er fra Vesthair Extensions og jeg er super glad for det! Jeg har to pakker i på dette billede, da det giver en del mere fylde. Jeg er så tilfreds med kvaliteten af disse extensions, og samtidig er kundeservicen hos dem helt i top! Så hvis i blot overvejer extensions, så skriv til dem inde på deres facebookside (Find den lige HER), så kan de guide og vejlede jer <3
Mit extensions er glat, det er Methe der har krøllet det en smule på billedet. Det er samtidig også hende der klipper dem til, så de passer perfekt ind i mit eget hår.
I kan også finde dem på instagram: vesthairextensions

Mys M!

4 kommentarer

 • Bianca Kevy

  Hej Malene :) Jeg skal have lavet hår hos vest hair snart, så ville lige høre dig hvilken længden du har i? Kh Bianca :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg er faktisk i tvivl om hvor langt mit er, især fordi jeg får det klippet til ved frisøren :-)
   Men evt spørg dem ad, de må vide hvor langt mit det er. Og held og lykke med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op, det blev godt nok pænt det hår :-) med extensions fik det godt nok utrolig meget flot fylde. Er helt misundelig :-) men var også pænt inden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig...♡