Mit kære hår ♡

Hvad skal der ske nu?

Jeg har været til min dimission i dag, og er endelig helt færdig nu! Jeg sidder med beviset i hånden og kan endelig tage skridtet videre. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg (Læs det lige HER), så ønsker jeg at læse videre efter sommerferien. Min ansøgning er sendt afsted, og nu skal jeg så bare vente på svar. Jeg får besked fra mit drømmestudie D.6 juli, så der må i meget gerne sidde med krydset fingre. Jeg håber sådan at jeg kommer ind! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har ønsket noget så meget. Hvor jeg har søgt ind henne og hvad mine planer er, vil jeg gerne vente med at dele med jer, til jeg selv ved noget mere. Det hele kommer meget an på det svar, som jeg får fra studiet.

Nu vil jeg spise god mad sammen med min familie, og fejrer at jeg endelig har afsluttet det her kapitel i mit liv :-)

DSC_0011

DSC_0016

DSC_0047

Mys M!

9 kommentarer

 • Signe

  Hvor er din smukke kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Den er fra Vero Moda :-) Købte den sidste sommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Stort tillykke Malene… Ønsker dig alt mulig helt i fremtiden, og krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  Hej Malene jeg er lige blevet færdig med hhx og overvejer at læse videre enten til noget finansøkonom eller markedsføringsøkonom men jeg vil egentlig spørger om der er meget engelsk på dit studie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg tog uddannelsen på dansk og havde derfor kun ét fag på engelsk :-) Der var én enkel eksamen på engelsk også, og et par enkelte fremlæggelser. Men ellers foregik alt på dansk :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Stort tillykke med din uddannelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Er det ikke lidt sent?
  Hvorfor fik du det ikke i 9. Klasse som alle andre?(;

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit kære hår ♡