Hvad skal der ske nu?

Jeg brækker mig, bogstaveligt talt!

11541094_10154000824269068_1637424175_n

Jeg har faktisk altid været en lille smule sart – der skal ikke så meget til, før jeg får brækfornemmelse og føler mig utilpas. Men der er specielt én ting, som jeg bare slet ikke kan have. Spyt! Jeg absolut hader spyt. Hvis folk de spytter, så får jeg det virkelig fysisk dårligt. Jeg synes det er det klammeste. For ikke særlig længe siden stod jeg på stationen og ventede på mit tog, og den her unger fyr spyttede seriøst hvert andet minut – jeg blev virkelig utilpas, og var nødt til at gå væk fra ham. Men bare lyden af hans spytteri, adder badder!
I den forbindelse bryder jeg mig heller ikke om tandpasta. Da jeg var yngre var det virkelig slemt. Jeg har sågar brækket mig en gang, fordi min veninde børstede tænder, og tandpastaen begyndte at rende ned af hagen på hende. Ej puha, jeg får det helt skidt af blot at skrive det her indlæg! Det er allerværste er, hvis folk sluger deres tandpasta, i stedet for at spytte det ud. Så lad dog være! Det er en blanding af tandpasta, spyt og madrester, HVORFOR har man dog lyst til at sluge det!? Jeg ved ikke om det lyder helt tosset i andre folks øre, men min veninde Nadia, synes det er det sjoveste i hele verden. Når jeg først begynder på mine bræklyde, så ligger hun flad af grin på gulvet. Er der andre der har det lige som mig?

Mys M!

9 kommentarer

 • Olivia

  Aj!…jeg har det på samme møde, men folk spytter deres tandpasta ud….så får jeg det ekstremt skidt. Så er det jo godt at jeg bare kan kikke væk…..PS……JEG EEEEELSKER DIN BLOG!! DU LYDER BÅDE SØD SJOV OG SYMPATISK!!!
  KH Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  ahahah elsker at høre om dine historier ! det squ for sjove, den måde du skriver det på! love it! :-D

  men spyt er virkelig klamt! især grønhakker!! ej baadr!!! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Haha mange tak, er glad for at du kan lide mine indlæg! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har det fuldstændig på samme måde som dig, både med spyt og tandpasta. Bare lyden og synet af folk der spytter. Det værste jeg ved, er når folk ikke skyller tandpastan ud i vasken med det samme, så man kan se den ulækre klump ligge i vasken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Har det på samme måde D:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Jeg har selv med at jeg brækker mig over ingenting, det kan være hvis maden lugter dårligt selv om den endelig ikke gøre kan bare få mig til at kaste op, vejret kan også jeg hader lugtet af regnvejr. Så kan sagtens følge dig med det hele og det med at sluge sit spyd,med tandpaste og madrester det også ret klamt. Så forstår dig fyldt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora

  Jeg er så enig med dig omkring folk, der spytter.
  Jeg oplever spytteriet på nærmeste hold ved Sønderborg busstation, hvor jeg dagligt tager bussen. Ved stationen er der opsat en række bænke, hvor det er meningen, at man skal sidde og vente. Men man kan oftest ikke sætte sine ben nogle steder, for der er tilsyneladende nogen, der mener, at det er sjovt at spytte hæmningsløst på fliserne. Ikke kun et spytklat, nej, nej. 30-40 stykker. Det er så ulækkert, at jeg ikke forstår, at folk ikke har den respekt over for andre mennesker. Og forleden dag, da jeg så endelig satte mig og ventede på bussen, sad tre fyre i 18-årsalderen og kæderøg samtidig med, at de konkurrerede om at lave en snotter på fliserne. I et kort sekund tænkte jeg, om jeg kunne tillade mig at sige til dem, om de ikke nok kunne tage hjem og spytte i deres egen have. Men aarg, jeg er nok en god menneskekender til at vide, at de alligevel ikke ville høre på mig. Men er forarget over det. Nå, det blev så en mindre roman:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ej puha, det lyder virkelig også bare klamt! Og det er nemlig mega respektløst i mine øjne også, for det er simpelthen så ulækkert at gå og træde i :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Ej hvor sjovt jeg har det Præsist på samme måde!! Hader også tandpaster

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad skal der ske nu?