Jeg brækker mig, bogstaveligt talt!

Mit hår inden extension

Jeg valgte at få extensions i, da jeg synes mit hår var blevet rigtig tyndt. Jeg gjorde det aldrig for at få mere længde på, for jeg var faktisk rigtig glad for mit hår. Det var bare blevet tyndere i løbet af de seneste par år, og jeg savnede at have et stort og fyldigt hår. Jeg anede ingenting omkring extensions, og det hele var nyt for mig. Jeg fandt den sødeste frisør via nettet, Mie Blachgaard, og hun var simpelthen så sød og hjælpsom. Hun  forklarede mig om de forskellige metoder og fik mig guidet på rette vej. Jeg valgte at prøve metoden “Hot fushion”, hvor de limer extensions på i små totter i hele håret. Jeg var super glad for resultatet, og jeg elskede mit lange tykke hår. Extensions kræver dog rigtig meget tid, og det var her det gik galt for mig. Samtidig så blev mit hår fuldstændig ødelagt nede i Mexico pga. solen og klorvandet i poolen. Mit hår var konstant vådt i hovedbunden, og det resulterede i at mit hår kludrede sig fuldstændig sammen. Jeg var nødt til at få Sandra til at pille alle mine totter ud, hvilket jo absolut ikke er sundt for håret! Det skal helst gøres med en maskine hos frisøren. Efter jeg kom hjem fra Mexico fik jeg sat nye extensions i, men jeg havde fået en dum vane med at pille i mine totter, så det ødelagde selvfølgelig mit hår rigtig meget. Det var så dumt, og jeg fik virkelig en hård lærestreg.
Her kan i se et billede af mit hår inden jeg fik sat extensions i :-) Det er ikke lige det bedste billede af mig, men det viser hvor langt mit hår egentlig var.

IMG_0513

IMG_3388

…Og det her var så mit hår efter at jeg fik mine sidste faste extensions ud, og besluttede mig for at give mit hår noget ro. Som i tydeligt kan se, så blev det en del kortere og meget ødelagt. Nu, næsten to år efter, er mit hår ved at have en fin længde og tykkelse igen. Hvis ikke i så mit indlæg omkring mit hår, så kan i læse det lige HER <3
Jeg fortryder ikke at jeg fik sat faste extensions i, jeg havde et rigtig lækkert og fyldigt hår, og jeg var simpelthen så glad for det! Jeg skulle dog bare have passet noget bedre på mit eget, for det har været en kamp at få det pænt igen. Nu bruger jeg kun clipse extensions, og de er fra Vesthair Extensions. Hvis i er interesseret i at vide mere om deres extensions, så kan i finde deres facebookside lige HER :-)

Mys M!

2 kommentarer

 • Tanja Christensen

  Kan du anbefalde noget specielt shampoo/balsam som er godt imod skadet hår? Jeg bruger selv det fra Dennis Knudsens produkter og en hårkur fra Moroccanoli, men jeg synes mit hår bliver ret tørt af det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg skal nok løbende lave nogle indlæg omkring forskellige hårprodukter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg brækker mig, bogstaveligt talt!