Kan man være venner med en eks?

Mine favoritter fra The Body Shop!

Jeg elsker elsker elsker The Body Shop! Jeg er generelt stor fan af både sæber og cremer, og jeg har produkter liggende i skabet til de næste mange år. Jeg kan simpelthen ikke lade være, jeg synes det er det bedste! Grunden til at jeg især elsker The Body Shop er fordi, at deres produkter dufter meget frisk og oftest af frugt – duften hænger ikke så tungt, som hos rigtig mange andre produkter. Jeg har udvalgt nogle af mine favoritter til jer <3

 

 

The Body Shop

 

 

Nr.1 Strawberry Body Polish
Jeg elsker denne scrub! Jeg har både haft den med jordbær, æble og vanilie duft – de er simpelthen så lækre! Min favorit er klart den med duften af vanilie, men det er en Limited Edition, som de kun sælger i deres butikker i december måned. Jeg plejer altid at købe nogle stykker, så jeg har til hele året, hæhæ. De andre dufter også rigtig lækre og de efterlader ens hud så dejlig blød!

Nr.2 Mange Hand Cleanse Gel
Jeg fik denne rense gel med i min julekalder, og jeg synes den er rigtig god. Grundet dens lille størrelse er den smart at have med i min taske, så jeg altid har den på mig. Det er en let måde lige at rense sine hænder på, når man er ude af huset. Jeg nævner den lige for jer, for jeg kendte ikke selv til dette produkt, før jeg fik den i min julekalender. Men det er virkelig et undervurderet produkt, og jeg er blevet rigtig glad for min.

Nr.3 Wild Rose Hand Cream SPF 15
Denne håndcreme fik jeg med i en af mine Goodieboxe, og jeg har været forelsket lige siden. Den dufter himmelsk, og så elsker jeg at den indeholder solfaktor 15, hvilket jo er passende når nu vi nærmer os sommeren – hvis solen da ellers gider at kigge frem! Kan i mærke at jeg er utålmodig??

Nr.4 Define & Lengthen Mascara
Nu er det jo ingen hemmelig, at jeg går med kunstige øjenvipper til dagligt. Men derfor er denne mascara stadigvæk en af mine yndlings! Jeg brugte den altid førhen, og jeg var virkelig glad for den. Den har en super lækker børste, og jeg fik altid de flotteste lange vipper. Hvis ikke i har prøvet den, så kan jeg varmt anbefale den.

Nr.5 Satsuma Shower Gel
Jeg er generelt vild med alle Shower Gels fra The Body Shop. Bortset fra den med duften af kokos, den kan jeg til gengæld slet ikke lide, puha!
Jeg er især vild med den der dufter af grape, da den er meget anerledes og frisk, men jeg kan godt blive lidt træt af den i perioder. Den med duften af appelsin slår til gengæld dem allesammen. Nøj den dufter godt! Og jeg bliver aldrig træt af den, mmmh. Hvis ikke i har prøvet den, så gør det! Jeg lover jer at i ikke vil blive skuffet over duften.

Nr.6 Plum Lip Gloss
Dette er en af mine favorit lipgloss, og det skyldes især den billige pris. Det her er en af de få “billige” lipgloss, som ikke klistrer på læberne overhovedet. Den klistrer sådan slet ikke, og det elsker jeg ved den! Samtidig dufter den virkelig dejligt og holder også længe. Jeg er ikke vild med alle deres dufte, men denne her fik jeg også i min julekalender, og det er klart min favorit. Og farven skal i ikke lade jer skræmme af, for den er utrolig klar i farven når den kommer på!

Har i nogle favoritter fra The Body Shop, som i synes at jeg skal prøve? <3

Mys M!

 

 

Indlægget kan indeholde affiliate links

 

 

2 kommentarer

 • Jasmin

  Deres vitamin E ansigtscreme, den er virkelig Gud! Den dufter fantastisk, tørre nogenlunde hurtigt ind og giver en dejlig blød hud. Sammentidig giver den en frisk glød og derfor ser huden frisk ud. Det er helt klart en af mine favoritter, prøv den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har hørt forskellige folk rose den flere gange, så det må være mit næste køb derfra :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kan man være venner med en eks?