Mine favoritter fra The Body Shop!

Rabatkode til Sheinside

Jeg har været så heldig at få en rabatkode til jer ind til hjemmesiden Sheinside.com <3 De har et kæmpe udvalg af både tøj og accessories – jeg kunne købe mig fattig! Det meste af deres tøj er meget feminint, og de har en masse kjoler med flotte rygge, hvilket jeg elsker her til sommer! Jeg har fundet lidt fine ting, blot for at vise jer lidt af deres udvalg. Men gør jer selv den tjeneste at tjekke deres hjemmeside ud, i vil helt sikkert kunne finde noget i kan lide, og så til næsten ingen penge. Det er virkelig billigt derinde! Samtidig kan i lige nu få 30% rabat ved at bruge koden DK-blog30 :-) God shopping!

Sheinside

Nr.1 / Nr.2 / Nr.3 / Nr.4 / Nr.5 / Nr.6 / Nr.7 / Nr.8 / Nr.9 / Nr.10 

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Sheinside

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine favoritter fra The Body Shop!