Jeg var meget genert

Goodiebox / Juni

Temaet i denne måneds Goodiebox Beach Babe, og denne boks er lige som sidste gang, virkelig lækker! De sidste to bokse jeg har modtaget, har indeholdt nogle skønne produkter, så jeg kunne ikke være mere tilfreds. Produkterne dækker bredt over hvad du har behov for her til sommer, med alt fra det praktiske til det udsmykkende. Jeg har min klare favorit i denne måneds boks, som i kan læse om længere nede i indlægget. Mascaraen har jeg ikke så stor gavn af, da jeg jo går med falske øjenvipper. Men så kan jeg da glæde en af tøserne med den :-) Cold Mist sprayen fra Broaer fungerer som en saltvandspray, men jeg har ikke fået afprøvet den endnu. Det er sådan et produkt, som jeg aldrig ville gå ud og købe selv, så det er lækkert at få det med i boksen, så man kan få prøvet noget nyt.


DSC_0054

Goodieboxen i denne måned indeholder:
Broaer Gold Mist / Benefit Cosmetics They’re Real! Mascara / The Body Shop Instablur / Êtrebelle Sunscreen SPF 30 / Gold Tattoos

DSC_0011

Jeg har som sagt en klar favorit i denne måned, og det er The Body Shops Instablur. Jeg har haft produktet før, og jeg har været fan lige siden. Den skal smøres i ansigtet inden du lægger din make-up, og den sikrer dig en mere ensartet overflade, samtidig med at den forlænger holdbarheden af din make-up. Den vandt kategorien som “årets makeupprodukt – populært” til Danish Beauty Awards, og det kan jeg virkelig godt forstå! Hvis ikke i har prøvet den, så gør jeg selv den tjeneste :-) Især hvis i lider af fedtet eller skinnende hud, da den sørger for at din hud forbliver mat i længere tid.

Hvis ikke i allerede er medlem, så kan i købe jeres egen personlige Goodiebox lige HER <3

Mys M!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg var meget genert