Goodiebox / Juni

Min casting til Paradise Hotel

IMG_1343

Dette billede er taget kort efter, at jeg havde været til slut-casting med Paradise Hotel. Det havde været en laaaang rejse, og jeg var endelig nået til enden. Nu kunne jeg ikke gøre andet end at vente på at få svar, om jeg skulle på mit livs rejse.
Det hele startede med, at jeg sendte en ansøgning til Mastiff i april 2012. I min ansøgning skrev jeg lidt omkring mig selv, hvad jeg brugte min tid på og hvorfor de skulle vælge mig til den næste sæson. Efter et par dage blev jeg ringet op, hvor jeg var igennem et cirka tre timers langt telefon interview. Jeg blev spurgt om diverse ting, alt fra min opvækst til antal af sexpartnere. Jeg havde en hyggelig snak, og jeg havde fornemmelsen af, at de kunne lide min personlig hed. Efterfølgende skulle jeg dukke op til en af de åbne castings, så de fik muligheden for at møde mig. Jeg tog til den åbne casting i Esbjerg i maj, og det var et meget kort visit. De vidste jo stort set alt om mig på forhånd, nu fik de blot sat et ordentlig ansigt på mig. Jeg gik videre til næste runde, som egentlig var et telefon interview – men eftersom at jeg havde ordnet det i omvendt rækkefølge, skulle jeg vente i knap to måneder på at få at vide, om jeg var kommet videre til slut castingen. Det var en meget lang ventetid, og jeg gik hele sommeren og ventede på et telefon opkald. I mellem tiden havde jeg sagt min lejlighed op, i tilfælde af at jeg nu kom med. Jeg valgte at opsige min lejlighed under alle omstændigheder, for hvis ikke jeg var kommet med i Paradise Hotel, så ville jeg under alle omstændigheder flytte væk fra Aabenraa. Jeg blev endelig ringet op i slutningen af juli, og fik at vide at jeg skulle afsted til den sidste casting i København. Den sidste casting var i starten af september, og jeg var simpelthen så nervøs. Jeg ville bare så gerne afsted! Castingen gik rigtig godt, folk var super søde og jeg havde en god mavefornemmelse omkring det hele. Det havde jeg faktisk hele vejen igennem. Endelig blev jeg ringet op cirka en uge efter, og fik at vide at jeg ikke kun skulle være med i Paradise Hotel, jeg skulle også være en del af start castet – jeg var simpelthen så glad! Ugen efter rejste jeg så afsted mod Mexico, med uvisheden om hvornår jeg ville komme til Danmark igen. Jeg havde mit livs oplevelse, og jeg ville ikke have været den for uden. Hvis ikke i fik læst mit indlæg omkring mit ophold i Mexico, så kan i læse det lige HER, hvor jeg blandt andet fortæller om mit bedste minde fra opholdet <3
De søger lige nu nye deltagere til en ny sæson, så hvis du tror at det er noget for dig, så se hvordan du tilmelder dig HER :-) Mit bedste råd er, at du skal være dig selv! Lad være med at udgive dig for at være en, som du ikke kan stå inde for. Jeg var mig selv hundrede procent igennem mine castings, og det lykkedes mig at blive udvalgt. Og jeg har ikke fortrudt det et sekund!

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Goodiebox / Juni