Jeg flytter til.......

Hvorfor kan jeg ikke bare være glad?

Jeg har haft en rigtig træls dag i dag, jeg synes bare det hele er noget rigtig møg lige for tiden.. Jeg glæder mig rigtig meget til, at jeg skal flytte og starte på en frisk, for lige nu lever jeg i en ond cirkel. Jeg trænger til at komme langt væk – væk fra alle de steder, som er fyldt med minder. Hvis ikke i fik læst mit indlæg tidligere idag om hvor jeg flytter hen, så kan i læse det lige HER.
Selvfølgelig har jeg gode dage ind i mellem, men jeg har det ærligt talt ikke særlig godt. Jeg er ikke glad, og jeg er så træt af, at jeg går og har det sådan her hele tiden. Jeg gider ikke at være ked af det mere, og gå og have det både fysisk og psykisk dårligt. Lige så snart jeg synes, at det går en lille smule fremad, så ryger jeg bare tilbage igen. Som min moster også siger, når man går igennem sådan en hård periode her, så tager man to skridt frem og et tilbage, og sådan vil det gå i lang tid endnu. Jeg kan bare ikke overskue det… Jeg har virkelig fundet ud af, at selvom jeg synes at det går bedre, så er der virkelig ikke langt tilbage til hullet. Der skal ingenting til, så føler jeg mig tilbage hvor jeg startede. Og hvorfor skal jeg blive ved med at have det sådan her? Hvorfor kan jeg ikke bare være glad og komme videre… Hvorfor kan jeg ikke glæde mig over de gode ting i mit liv. Jeg har de dejligste veninder, den mest støttende familie og ikke mindst mine fantastiske læsere, som ofte sender mig en tanke. Det er skam ikke fordi, at jeg ikke sætter pris på alt den omsorg jeg får, men jeg er stadigvæk bare ikke glad. Jeg snakkede med AM tidligere idag, og hun sagde også, at det var helt naturligt at jeg har det sådan her. Jeg har mistet dét, som har betydet mest for mig i de sidste 2,5 år, og det tager tid at give slip på det. Jeg håber bare snart at det går fremad, jeg kan snart ikke holde det ud længere..
Jeg beklager mit negative indlæg, men jeg havde sådan behov for at komme ud med det…

Skærmbillede 2015-07-05 kl. 16.02.39

Mys M!

 

1 kommentar

  • Kamilla Madsen

    Hej Malene.
    Jeg ved præcis hvordan du har det! For en måned siden, slog min daværende kæreste op med mig. Vi havde været sammen i 2 år, og jeg havde aldrig i mit liv været så glad for en fyr før. Han vælger at slå op med mig, med grunden at han ikke elsker mig længere. Jeg hade ikke set den komme, over hovedet, jeg troede vi begge levede i vores eget lille lykkelige univers, og efter 2 år, begynder man så småt at se sig selv med ham langt inde i fremtiden. En uge efter han slog op med mig, finder jeg ud af at han allerede har en ny, og jeg kan derfor sagtens ligge 2 og 2 sammen, at han har været mig utro. Det var utroligt svært! Og jeg har haft en sej kamp, men allerede efter denne måned, kan jeg se mig selv i øjnene og grine af min eks. Han fortjener mig ikke! Jeg ved at vi begge to nok skal komme 100% på toppen! Men ting tager tid! Og jeg ved at det er 2 skrift frem, 1 tilbage. Se frem ad, og vær glad for det ikke er 1 skridt frem, og 2 tilbage. Jeg ved hvordan du har det, virkelig. Rigtig meget held og lykke fremover! :-) Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg flytter til.......