Mangler du penge til ferie?

Jeg flytter til…….

DSC_0027

Jeg har endelig truffet en beslutning omkring, hvor jeg skal flytte hen efter sommerferien, også uanset om jeg har fået svar på mit studie. Jeg trænger til at flytte væk herfra, og jeg har derfor valgt at flytte hele vejen til København. Jeg har takket ja til et værelse ude på Amager, som jeg kan få lov til at flytte ind i fra D.7 juli. Jeg har dog ikke planlagt at flytte ordentlig før i august, da jeg gerne vil tilbringe min sommer herhjemme med min familie og i mine forældres lækre have. Men nu er beslutningen truffet! Jeg glæder mig rigtig meget til at flytte derover. Jeg har længe gået og drømt om at bo i København, og nu sker det endelig. Jeg må samtidig også indrømme, at det er en smule skræmmende. Det er jo lang væk fra min familie, og jeg ved, at jeg kommer til at savne dem rigtig meget i min hverdag. Men jeg er nødt til at gøre det her for mig selv, så jeg ikke gror fast i den samme hverdag hjemme i lille Rødekro. Jeg er nødt til at tage skridtet nu, så jeg kan komme videre.. Nu håber jeg bare at jeg kommer et på mit studie! Svarfristen er rykket til D.8 juli, så der må i meget krydse fingre for mig! Hvis ikke jeg kommer ind, så må jeg tage den derfra. Nu er beslutningen ihvertfald truffet, jeg flytter.
Når jeg får spørgsmålet: “Hvorfor blev det København?”, så kan jeg sagtens komme med en eller anden fin forklaring på, at det bare er verdens fedeste by, og alle bør opleve den imens de er unge. Men sandheden er, at jeg fik knust mit hjerte noget så voldsomt, og nu flygter jeg så langt væk fra det som muligt…

Mys M!

11 kommentarer

 • Melanie

  Hvor på Amager

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Godt spørgsmål :-P Jeg er ikke kendt ude på Amager, så ved faktisk ikke hvad det ligger i nærheden af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tekla

  Ærveligt du flytter jeg er din støreste fan og jeg bor i Kolding og har aldrig set dig før p.s elsker dig så meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jørgensen

  Hey søde Malene :)
  Hvor er din cardigan fra? x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Må man spørger hvordan du fandt dit værelse i København? Leder nemlig selv :) men dejligt for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Marlene. Nu skriver du at du har fået et værels i KBH, hvilket lyder spændende og dejligt for dig! Står selv og leder efter et, må man spørger hvordan eller hvor du fandt dit?

  Mvh Mia :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   En af mine bekendte skulle ud og rejse, så jeg fik muligheden for at overtage hans værelse :-) Det er kun for et halvt år, men det er bedre end ingenting. Det er enormt svært at finde noget derover, så det hjælper at have et godt netværk – så det satser jeg på at få bygget op på det her halve år. Ellers står jeg med samme problem igen til jul :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig spændende blog, nu har jeg læst en hel del af de her blog indlæg og hold da op, der sker meget i de unge menneskers liv, godt nok en god blog at skulle læse og blive inspireret på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  U go Girl det er også nu du skal gøre det, inden du sidder fast med mand og børn… ikke at der er noget galt i det, men man skal gøre det inden man sidder som gammel og fortryder at man ikke gjorde noget ved det dengang man kunne Held og Lykke med dit nye liv ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariya

  Ser frem til at byde dig velkommen i dejlig københavn :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mangler du penge til ferie?