Jeg gider ikke at lyve...

Jeg glæder mig til imorgen!

IMG_5977

Jeg glæder mig rigtig meget til imorgen, der får jeg nemlig besøg af Anna! Jeg har ikke set hende i lang tid, så det bliver virkelig skønt med noget kvalitetstid sammen med hende. Hun har heller ikke besøgt mig, imens jeg har boet hos mine forældre, så det bliver så dejligt at hun kommer. Mine forældre tager på ferie imorgen, så vi har hele huset for os selv. De lover super godt vejr, så vi skal rigtig ud og hygge os. Jeg trænger virkelig også til det! Jeg har ligget i sengen de sidste tre dage, så jeg trænger til at komme ud og på andre tanker. Jeg ringede til Anna i lørdags og var fuldstændig færdig og opgivende… Som jeg har skrevet tidligere (Læs lige HER), så har jeg haft nogle rigtig hårde dage. Lørdag var absolut den værste dag, og jeg snakkede med Anna som det sidste inden jeg gik i seng. Dagen efter ringede hun for at høre, om jeg havde fået det bedre – men jeg var stadigvæk ikke på toppen. Hun foreslog lige med det samme, at hun ville komme ned tirsdag, så vi kunne hygge og få mig ud af sengen – jeg er så taknemlig! Generelt for alle mine veninder, man finder virkelig ud af, hvor meget de og min familie betyder i tider som nu. Og samtidig får jeg bevist hele tiden, at jeg har en masse skønne mennesker omkring mig, som virkelig holder af mig, og som altid vil være der for mig.
Nu vil jeg ligge mig til at serie og forhåbentlig falde tidligt i søvn, selvom det nok ikke sker. Men imorgen vågner jeg i det mindste op til en bedre dag <3
Husk at i kan følge mig på snappen og følge med i vores dag imorgen: m.sandgaard :-)

Mys M!

2 kommentarer

  • Synes det er så lækkert, du er begyndt at blogge, smukke Malene.. og tak for din ærlighed :-) God dag i morgen, <3

    // annetaersboel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg gider ikke at lyve...