Jeg havde en rigtig god dag!

Skulle jeg ikke på ferie?

IMG_4560

Jeg har fået et par spørgsmål, om det ikke var meningen at jeg skulle på ferie? Og jo, det var det! Hvis ikke i fik læst mit indlæg (læs det lige HER), så fik jeg jo en ferie af AM <3 Hun har bestilt en rejse til Tyrkiet, som vi skulle have været afsted på, efter at vi havde afleveret vores hovedopgave. Der skete dog det, at AM er med i VU (Venstre ungdom), og eftersom at der var optakt til valg, så var det ikke super smart, hvis hun rejste på ferie midt i det hele. Så vi har rykket ferien til august, og jeg kan sleeet ikke vente! Jeg glæder mig sådan til at komme lidt væk fra det hele, og samtidig komme ned i den gode vejr. Den danske sommer er ihvertfald ikke noget at prale af.
Og til alle jer der stadigvæk spørger, så er AM min veninde Annemette :-) Jeg har altid kaldet hende for AM, så det kan i lige så godt vende jer til.

Hvis ikke i selv har planlagt ferie, har i så husket at deltage i konkurrencen om en weekendtur til Venedig? Ellers kan i deltage lige HER <3

Mys M!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg havde en rigtig god dag!