Skulle jeg ikke på ferie?

Jeg er bange for…

DSC_0014

Der er faktisk rigtig mange ting, som jeg ikke bryder mig om. Nogle af tingene er jeg helt skrækslagen for, og andre ting er jeg bare ikke så glade for – der er stor forskel! Så jeg har lige lavet en liste over de ting, som jeg ihvertfald ikke bryder mig om. Måske i har det på samme måde som mig, ihvertfald med nogle af tingene :-)

Nåle: Jeg er rigtig bange for nåle! Jeg kan begynde at græde blot ved synet af en nål. Det er nok en af de ting, som jeg faktisk vil sige, at jeg er skrækslagen for, da jeg bliver virkelig utilpas ved blot tanken om nåle. Og blodprøver er det værste af slagsen! Det gør jo ondt, og tager samtidig så lang tid – og halvdelen af de sygeplejersker som jeg har mødt, har ikke været særlig god til at ramme rigtigt i første forsøg…

Slanger: Det er det dyr, som jeg er allermest bange for! Jeg synes de er ulækre, utilregnelige og samtidig kan de jo slå ihjel. Vi så nogle enkelte slanger i Mexico, og det var simpelthen så ubehageligt. De store fugledderkopper var selvfølgelig også rigtig skræmmende, men slangerne var værre for mig! Jeg undgår også altid slange-hulerne i zoologiske have.

Mørke: Jeg har altid været en smule bange for mørke, og jeg sov faktisk med lyset tændt i gangen, indtil jeg var omkring femten år gammel. Nu er jeg ikke så mørkeræd længere, men jeg bryder mig ikke om, at være udenfor om aftenen/natten. Vi skal altid lufte hundene inden vi går i seng, og jeg snakker altid i telefon med en af tøserne imens jeg går.

Tandlægen: Jeg hader virkelig at være til tandlægen! Det er noget af det værste. Jeg er langt fra den eneste, som ikke bryder sig om at være ved tandlægen – jeg tror mange deler den frygt ved mig. Min største frygt er, at jeg skal bedøves (med en nål), for så går jeg fuldstændig i panik!

Frøer: Jeg HADER frøer. Jeg synes det er det mest ulækre dyr, føj! De er måske ganske harmløse, men jeg synes de er klamme! Der er rigtig mange frøer herhjemme ved mine forældre, for de har  en havedam – jeg får gys i hele kroppen, når jeg får øje på en frø.

Højder: Jeg lider også af højdeskræk. Derfor bryder jeg mig heller ikke om hverken at flyve eller prøve karuseller. Jeg er altid hende, som sidder på bænken i tivoli med alle taskerne – super fedt jo!

Balloner: Det er nok den frygt, som folk har sværest ved at forstå. Folk undrer sig meget over, at man faktisk kan være bange for balloner, men det er jeg altså. Jeg har lavet en indlæg omkring min frygt for balloner, som i kan læse imorgen. Der forklarer jeg præcis hvordan jeg har det, og om én bestemt episode nede i Mexico, hvor jeg virkelig fik sat min frygt på prøve.

 

I kan læse om mine pinlige vaner liger HER ;-)

Mys M!

3 kommentarer

 • Anonym

  Er helt klart også skrækslagen for nåle! Bare tanken kan gøre mig dårlig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FBB

  Hej Malene.
  Jeg er ogs’ SKRÆKSLAGEN for både nåle og blodprøver. Engang for et år siden besvimede jeg til en blodprøve og har kunne græde over at det gjorde så ondt flere gange. Du er ikke den eneste der er bange/ikke bryder sig om de ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Af dem du har nævnt, kan jeg være med på; Nåle, slanger, tandlæger og frøer!

  God weekend :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skulle jeg ikke på ferie?