Jeg oplevede det mest uhyggelige!

Haters gonna hate!

IMG_6905

En del af at være en offentlig person, er de trælse og negative kommentarer der følger med. Jeg har selv valgt at deltage i tv program, og efterfølgende dele ud af mit liv på bloggen. Jeg kan ikke bebrejde folk for at have deres holdning til mig, og vi har allesammen lov til at ytre os. Jeg har dog bare rigtig svært ved at forstå, at folk har behov for at komme med dumme kommentarer. Jeg synes ærligt talt, at det er et tegn på kedsomhed. De folk som rent faktisk bruger deres tid på at svine andre til, har for lidt indhold i deres liv. Jeg kan da sagtens være uenig med andre, men jeg har ikke et behov for, at skulle skrive det til vedkommende. Så deler jeg enten mine tanker her på bloggen eller med mine veninder. Negative kommentarer som ikke er skrevet konstruktiv har kun ét formål, og det er at tilsvine og såre et andet menneske – og det kan jeg ikke forstå, at nogen som helst har behov for.
Jeg ville ønske at jeg kunne sige, at de dumme kommentarer ikke rammer mig. Men sandheden er, at det gør de. Hver og en. Jeg bliver altid enormt ramt af en negativ kommentar, og jeg snakker altid med mine veninder omkring dem. Jeg modtager dagligt mange søde og dejlig beskeder og kommentarer, men én dårlig kommentar, kan virkelig ødelægge hele min dag. Jeg er også en enorm følsom pige, så jeg har svært ved at ignorere det. Når det så er sagt, så vil jeg altid stå ved mig selv. Jeg er den jeg er, og det er jeg stolt over. Hvis folk ikke bryder sig om det, så er det ikke mit problem. Men bevar nu den gode stemning på de sociale medier, i stedet for at bruge det som et sted, hvor man skal svine hinanden til – livet er simpelthen for kort til den slags.

Mys M!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg oplevede det mest uhyggelige!