Min frygt for balloner

Jeg oplevede det mest uhyggelige!

DSC_0063

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg (læs det lige HER), så er jeg en smule mørkeræd. Igår aftes havde jeg ligget og set film sammen med min søs, som handlede om overnaturlige kræfter. Jeg er godt klar over, at det man ser på film blot er fiktivt, men det vi oplevede bagefter, er altså en smule skræmmende! Vi skulle ud og gå en tur med hundene inden sengetid, og heldigvis kunne jeg overtale min søs til at gå med. Idet vi drejer ned på vores gade, hører vi en underlig lyd. Det lyder som om, at der er en der slår eller løfter låget på en skraldespand. Vi kiggede begge to på hinanden, og lyden blev højere og højere jo nærmere vi kom på vores hus. Da vi går forbi naboens garage, er lyden så høj, at vi ved at den kommer derfra. Vi kan ikke se nogen, men skynder os at gå hjem, og jeg kan ikke få låst vores hoveddør hurtigt nok. Jeg bliver dog alligevel lidt nysgerrig, og stiller mig lige uden for vores døren. Lyden kommer flere gange, og jeg kalder på min søster. Vi prøver at komme med nogle logiske forklaringer på lyden, men ingen af dem er gode nok. Det var altså virkelig klamt! Vi går inden for og låser døren. Min søster skulle tidligt op idag, så hun skynder sig at gå i seng. Hun driller mig selvfølgelig med, at der sikkert står en ude foran mit vindue i nat – så typisk hende! Imens jeg går og gør mig klar til at sove, begynder Partaccia (vores ene hund) at knurre og hun stirrer direkte ud af vores hoveddør. Jeg kan ikke se nogen, så jeg skynder mig at slukke lyset og hoppe ind i min seng. Der er sikkert en logisk forklaring på lydene, men det var altså temmelig skræmmende alligevel. Jeg kan slet ikke ha’ sådan noget! Måske man skulle have været der for at forstå og mærke, hvor uhyggeligt det egentlig var. Jeg havde ihvertfald svært ved at falde i søvn bagefter!

Mys M!

5 kommentarer

 • MEGA uhyggeligt jeg prøvede og stoppe med at læse men det var så spændende måske var det indbrud hos naboen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinemussen

   Jeg havde det samme, jeg stoppede også med at læse fordi jeg synes det blev mere uhyggeligere og læse men så gik jeg også ind og læste videre fordi det lød så spændende❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Det lyder meget skræmmende!!

  Min hun stod og øgede ud af have døren ved min bonus får for et par dage siden! Lige præcis der hvor jeg altid føler at der er nogen der er ved at kvæle mig! Det var i så rart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja

  Det lyder uhyggeligt!
  Man siger jo faktisk at dyr og små børn fornemmer det overnaturlige. Jeg har også oplevet at min hund stod og gøede ind i et hjørne og at kasser rykker frem og tilbage, døre der åbner osv. Så jeg kan sagtens følge dig!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja lige præcis! Derfor var det også bare så skræmmende, da hun begyndte at gø ad døren!
   Puha det lyder også uhyggeligt :o

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min frygt for balloner