Haters gonna hate!

Er blogging et arbejde?

DSC_0020

Nu hopper jeg med på debatten! Der har været stor diskussion omkring hvor vidt blogging er et arbejde. Nu har jeg godt nok ikke været en del af blogger miljøet særlig længe, men jeg synes nu stadigvæk godt, at jeg kan ytre min mening omkring det. Det kræver rigtig meget tid at blogge. Hvert indlæg tager tid. Det der tager mest tid for mig, er helt klart det at tage billeder. Jeg vil helst have gode billeder på bloggen, og bruger derfor sjælendt billeder, som er taget fra min telefon. Det kan jeg selvfølgelig være nødsaget til en gang i mellem, men jeg vil helst bruge billeder, som er taget fra mit kamera. Derudover skal man være villig til at dele ud af sit privatliv, og man skal komme på ideer til nye og spændende indlæg hele tiden. Hele processen tager længere tid end mange tror, især for fashion bloggere, som bruger ekstrem lang tid på gode billeder. Jeg tager virkelig hatten af for dem! Jeg kan have svært ved at tage ét godt billede, og deres billeder sidder lige i skabet hver gang! Men når det er så er sagt, så ja, blogging kræver hårdt arbejde, men jeg vil ikke sige, at det er et arbejde? Nu har jeg både arbejdet som bartender, butiksassistent og været i hjemmeplejen – og dét er rigtigt arbejde! Da jeg arbejdede i hjemmeplejen stod jeg op kl.6 om morgenen, og jeg var hjemme omkring kl.15. I de timer jeg var på arbejde, knoklede jeg røven ud af bukserne, for at nå de besøg jeg skulle. Jeg var træt når jeg kom hjem, og jeg kunne fysisk mærke på min krop, at jeg havde været i gang hele dagen. Sådan er det altså ikke at være blogger! Selvfølgelig kræver det tid, men du er selv herre over den tid du bruger. Du kan planlægge din tid som du vil, og du har ikke et skema du skal følge. Man skal ikke undervurdere bloggere og det arbejde som de ligger i deres indlæg. Og hvis vi så skal gå så vidt og kalde det for et arbejde, så er det ihvertfald et lækkert et af slagsen ;-)

Mys M!

8 kommentarer

 • Trine

  Hej Malene!

  Jeg ville bare gerne dig ros for at holde en altid sød tone herinde, det synes jeg du er super god til, selvom at vi læsere godt ved, at du er gode veninder med Anna, og derfor højest sandsynligt kender til den little fight mellen hende og Fie. Du er altid meget dig selv i dine indlæg – og ja, jeg kan bare godt lide din måde at udlægge tingene på! Thumbs up herfra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tusind tak! Det er altid dejligt med noget positivt feedback :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Synes ikke du skal hoppe med på bitch fighten mellem Fie og Anna – ærgerligt Anna ikke lige nåede at tælle til ti inden hun gik amok (og det samme med Fie)
  Som blogger skal man også kunne tåle kritik, nogle kan lide én film og andre en anden og sådan er det også med bloggere ;-).
  Håber du kan tale Anna lidt ned så den ikke offentlig kører videre.
  Tager ingens parti, synes bare det er synd for dem begge hvis de kører videre, det er kun dem selv der ender med at blive kede.
  Mvh. En bekymret læser ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg har også tænkt mig at blande mig fuldstændig udenom. Det er deres diskussion, ikke min :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peder

  Det er vel et arbejde, som alt andet når man tjener penge på det, spørgsmålet er vel hvor meget man kan tjene. Der jo også mange som tjener penge via YouTube. Så jo jeg ville nok kalde det et arbejde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Dét kan jeg så godt give dig ret i, det er et arbejde, når man tjener penge på det. Men det er så også den eneste grund til, at man kan kalde det for et arbejde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Men er det ikke rigtigt, at man sagtens kan leve af at blogge? Og gør du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja nogle tjener rigtig gode penge på at blogge :-) Jeg er stadigvæk meget ny og tjener derfor ikke særlig meget endnu. Jeg gør det for hyggens skyld, og ikke for at det skal være en form for indtjening :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Haters gonna hate!