Get the look!

Det har været en rutchebanetur!

DSC_0192

Der er sket så meget i løbet af den sidste uge, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal begynde… Jeg havde jo et par hårde dage i sidste uge (læs lige HER), så jeg havde besøg af både Anna og AM, som virkelig fik mig på andre tanker. D.8 juli skulle jeg jo have svar fra det studie, som jeg havde søgt ind på, og jeg gik hele dagen og ventede. Jeg tjekkede min mail hver halve time og postkassen flere gange, men der kom ingenting… Omkring klokken fem begyndte jeg at blive utålmodig, og læste endnu engang den mail igennem, som jeg havde fået fra skolen, efter jeg havde sendt min ansøgning om optagelse, hvor der stod: “Du vil d.8 juli 2015 modtage besked fra os hvis vi kan tilbyde dig en studieplads.” HVIS?! Pludselig gik det op for mig, at eftersom jeg endnu ikke havde hørt noget, måtte det jo kun betyde én ting. Jeg brød fuldstændig sammen! Jeg havde lige planlagt det næste halvandet år i København, og nu blev det revet fra mig, lige som alt andet. Jeg har jo takket ja til et værelse på Amager, og har været fuldstændig indstillet på, at selvom jeg ikke kom ind, så skulle jeg flytte uanset hvad. Men da studiet pludselig ikke var en mulighed, kunne jeg virkelig bare mærke, at det faktisk betød mere end jeg troede. Omkring klokken halv otte får jeg så en besked i min e-boks fra studiestedet. Mit hjertehamrede afsted og jeg turde knap nok læse beskeden. I emnefeltet står der “afslag”…. Det ramte mig ikke engang særlig hårdt, eftersom at jeg havde vænnet mig til tanken hele dagen. Men jeg anede slet ikke hvad jeg skulle stille op!
Dagen efter ringede jeg til min skole i Kolding, for at høre om de stadigvæk havde ledige pladser. Hun kunne garantere mig en plads, hvis jeg søgte med det samme – hvilket jeg selvfølgelig gjorde. Så var muligheden der ihvertfald. Jeg gik resten af dagen og var i syv sind. Skulle jeg opgive mit studie eller min drøm om at flytte til København? Det er virkelig en umulig beslutning!
For at dette indlæg ikke skal blive alt for langt, så kan i læse videre imorgen <3

Mys M!

3 kommentarer

 • Ivana Tomcic

  Søg ind på samme uddannelse bare på Roskilde erhvervsskole. Jeg var i samme situation og søgte i Roskilde så, det var det bedste som skete for mig. Der var en masse som pendlede fra Kbh til Roskilde – det tog max 20 min :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nullemuss

  Hej mallemus… <3 ved vi ikke snakker særlig tit men når vi gør er det 110% ægte…. Jeg synes ikke du skal lade dig stoppe af den forbandet uddannelse… Ved godt det er en del af planen, men HEY Kbh er en kæmpe by med MANGE MANGE muligheder… Jeg skal selv ligge og pendle fra Køge og til Kbh for at få min drøm opfyldt… Ved det er svært at opgive sine trykke og faste rammer, men jeg lover dig med hård og negle helt ind i hjertet… Du vil fortryde hvis du ikke tager springet… Du vil elske det.. Og du vil finde muligheder som man er blind for når man sidder i de dumme valg… Du er velkommen på djævleøen… ;-) tænk hvis du fandt en federe uddannelse eller bedre job herovre… Tænk ud af boksen… Er lige her hvis du har brug for det… Knus Din (det her lyder forkert) nullemuss aka "kakkenalle" (pist så Paradise hele natten, og var flad af grin) :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Jeg er ked af det på dine vegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Get the look!